Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη είναι γεγονός! Η πρεμιέρα και τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας (Video)

14:10 13/9/2021 - Πηγή: iPop

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα στο Mega σήμερα 13/09 μετά από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση με νέα διάθεση και ενέργεια. Η μεγάλη Ελληνίδα παρουσιάστρια υποδέχτηκε το κοινό της θερμά στην νέα τηλεοπτική της στέγη και σε νέα

ώρα. Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 8/09, ωστόσο αναβλήθηκε και τελικά προβλήθηκε σήμερα Δευτέρα 13/09. Το άγχος και ο ενθουσιασμός της παρουσιάστριας ήταν έκδηλος ενώ η ομάδα της είναι έτοιμη να την πλαισιώσει επάξια.

H Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της φωτογραφίζονται για την πρεμιέρα της εκπομπής στο Mega

Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε με τα πρώτα της λόγια τους τηλεθεατές της εκπομπής υποσχόμενη μια ανανεωμένη εκπομπή που θα μας κρατήσει συντροφιά όλη την σεζόν:

“Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή”, ήταν η πρώτη φράση της παρουσιάστριας η οποία έκανε έναρξη υπό τον ήχο τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου. “Πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτήν την στιγμή και αυτήν την στιγμή δεν ξέρω τι να πω. Θέλω να σας πω ότι μου λείψατε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω ξανά στη ζωή μου. Κι εσείς μη νομίζετε, θα τρυπώνω στα σπίτια σας όπως πάντα”.

Η στιγμή που η Ελένη έσβησε τα φώτα για τελευταία φορά… (Video)

Η παρουσιάστρια μίλησε και για το κανάλι που έγινε το νέο της σπίτι: “Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Τόσο νωρίς σπάνια συμβαίνει αυτό. Όλοι λοιπόν έχουμε βάλει τα καλά μας και θέλουμε να σας υποδεχτούμε, να σας υποσχεθούμε όλα αυτά που σχεδιάζουμε και θέλουμε να σας παρουσιάσουμε. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς, το ίδιο κάνω κι εγώ μαζί με τους συνεργάτες μας, αλλά το ίδιο κάνει και όλο το κανάλι μας, το Mega. Το Mega το καλό που μαζί με τα δικά μου σχέδια έβλεπα και τα σχέδια τα δικά του”.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο Mega, στο πρώτο τηλεοπτικό της σπίτι, το οποίο είχε αφήσει το 1994 για να ξεκινήσει την μεγάλη της καριέρα στον ANT1. Το πάνελ της εκπομπής συμπληρώνουν οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Η πρώτη σύνδεση της σεζόν ήταν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ο οποίος επίσης είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Mega με την καινούργια του σειρά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη είναι γεγονός! Η πρεμιέρα και τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα