Η Kim Kardashian όπως δεν την έχεις δει ποτέ ξανά! Δες τι επέλεξε για την εμφάνισή της στο Met Gala

18:00 12/9/2021 - Πηγή: iPop

Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει την Kim Kardashian σε εκκεντρικές εμφανίσεις, αυτή την φορά, όμως, μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι μας πως ήταν το κάτι άλλο! Μόλις έκανε, σύμφωνα με τους ειδικούς της μόδας, την πιο τολμηρή της statement εμφάνιση, φτάνοντας τη Νέα Υόρκη λίγο πριν το Met Gala. Το dominatrix look της Kim ήταν σίγουρα κάτι που δεν περιμέναμε

να δούμε. 

Η σταρ επέλεξε για την εμφάνισή της ένα total black look από δέρμα δια χειρός Balenciaga κι έκανε όλο το Internet να απορεί. Η viral φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες δείχνει την Kim να βγαίνει από ένα ένα μαύρο SUV με το τολμηρό της σύνολο, το οποίο περιλάμβανε ένα δερμάτινο πανωφόρι, γάντια, παντελόνι και μπότες στιλέτο. Το πιο αξιοπρόσεκτο, ωστόσο, της εμφάνισης ήταν το αθέατο πρόσωπό της πίσω από τη δερμάτινη κουκούλα που άφηνε ακάλυπτη μόνο τη μακριά αλογοουρά της.

MEGA

H Kylie Jenner μας έδειξε την φουσκωμένη κοιλίτσα της με τον πιο wow τρόπο!

Όπως φαίνεται η σταρ ετοιμάζεται για το φετινό Met Gala και μάλλον μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Η ίδια ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με το look της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και τάγκαρε τον διευθυντή δημιουργικού της Balenciaga, Demna Gvasalia. Αν κρίνουμε από τα σχόλια που έλαβε δίχασε αρκετά το κοινό της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Τον περασμένο μήνα, η Kardashian φόρεσε, επίσης, ένα παρόμοιο ρούχο για την εμφάνισή της στη δεύτερη εκδήλωση ακρόασης του “Donda”, το άλμπουμ του πρώην συζύγου της Kanye West στο στάδιο Mercedes-Benz στην Ατλάντα.

Kim Kardashian

Για την συγκεκριμένη έξοδο, επέλεξε πάλι ένα ολόμαυρο ρούχο Balenciaga, το οποίο το συνδύασε με ψηλοτάκουνες μπότες μέχρι το γόνατο, ένα τζιν παντελόνι, ένα μακρυμάνικο τοπ και μια μάσκα full face.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kim Kardashian όπως δεν την έχεις δει ποτέ ξανά! Δες τι επέλεξε για την εμφάνισή της στο Met Gala εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kim Kardashian, Δες, Met Gala,Kim Kardashian, des, Met Gala