Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/9/2021)

10:21 13/9/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/9/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/9/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/9/2021),

η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με θέματα εξωτερικού αλλά ίσως με νομικά ή τις σπουδές σας και θα καταφέρετε να κάνετε μια νέα συμφωνία ή να έχετε μια πρόταση που θα εξελίξει τα σχέδιά σας. Προς το απόγευμα ίσως όμως να πάρετε κάποια απογοήτευση ή ίσως να νιώσετε αρκετά κουρασμένοι.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά και με νομικά θέματα και ίσως καταφέρετε να κάνετε μια οικονομική συμφωνία .Ωστόσο προς το απόγευμα θα πρέπει να προσέξετε τις αποφάσεις και τους στόχους σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε μια συνεργασία  που θα βελτιώσει κάποια σχέδιά σας ωστόσο προς το απόγευμα ίσως να νιώσετε κάποια απογοήτευση με θέματα οικογενειακά.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο  και θα ασχοληθείτε καθημερινότητας σήμερα και με την εργασία σας ωστόσο ίσως κάνετε και κάποιες τακτοποιήσεις. Προς το απόγευμα προσέχετε κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε  και συμφωνίες που μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε θετική διάθεση το πρωί και ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι σας ή τη δημιουργικότητά σας και ίσως να έχετε συναντήσεις με το περιβάλλον σας. Προς το απόγευμα ωστόσο προσέχετε να μην κάνετε άσκοπα έξοδα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο και ίσως να έχετε βοήθεια στο σπίτι σήμερα από κάποιο φίλο ωστόσο προς το απόγευμα μπορεί να νιώσετε αρκετά κουρασμένοι και να έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και ίσως να έχετε μυστικές συναντήσεις σήμερα ή συμφωνίες με το εξωτερικό ωστόσο προς το απόγευμα ίσως να πάρετε απογοήτευση από κάποιο φίλο.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/9/2021), η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα και τον 2ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν αρκετά τα οικονομικά σας ωστόσο προς το βράδυ ίσως απογοητευτείτε από έναν φίλο που μπορεί να περιμένετε τη βοήθειά του.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους. Προς το απόγευμα ωστόσο ίσως σας απασχολήσουν νομικά θέματα με το σπίτι σας ή τα επαγγελματικά σας που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και ίσως να κάνετε μυστικές συζητήσεις σήμερα για επαγγελματικές συνεργασίες ωστόσο προς το βράδυ προσέχετε παρανοήσεις σε συναντήσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους για να διασκεδάσετε και να κάνετε μαζί τα χόμπι σας. Ωστόσο προς το απόγευμα προσέχετε να μην υπερβάλλετε σε έξοδα.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα ή την καριέρα σας  ενώ θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Προς το απόγευμα μην πάρετε επαγγελματικές αποφάσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/9/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα