Η Κρυσταλλία έγινε μανούλα για πρώτη φορά! Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τον πολύωρο τοκετό

12:06 23/12/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί το 2020 να μην είναι και η καλύτερη χρονιά, όμως για μερικούς τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Η Κρυσταλλία γέννησε, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Αργά το βράδυ της Τρίτης η Κρυσταλλία Ρήγα ανακοίνωσε μέσα από το Instagram ότι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ανεβάζοντας μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο με την ίδια και τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά. Οι δυο τους φόραγαν τις προστατευτικές τους μάσκες για τον κορονοϊό, αλλά έλαμπαν από ευτυχία, αφού ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους.

Να θυμίσουμε πως την εγκυμοσύνη της την είχε κάνει η ίδια γνωστή πριν τέσσερις μήνες, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, περίπου έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον Δημήτρη Πλατανιά.

Η Κρυσταλλία γέννησε και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του Open, Ευτυχείτε, λίγο μετά τον ερχομό του γιου της. Η γνωστή τραγουδίστρια – που τους τελευταίους μήνες απολαμβάναμε και στο The Booth, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι, το οποίο γεννήθηκε 2 κιλά και 600 γραμμάρια, όπως είπε η ίδια, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της και νιώθοντας ευτυχισμένα που κρατάει στα χέρια της το μωρό της. Η ίδια δήλωσε, ακόμα, πως ο τοκετός κράτησε 12,5 ώρες και καθ’ όλη τη διάρκεια πέρα από το γιατρό της ήταν μαζί της και ο σύζυγός της.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω το συναίσθημα. Βλέπεις δύο ματάκια και βλέπεις όλο τον κόσμο. Έχει γεννηθεί 2.600, είναι υγιέστατο. Αυτή τη στιγμή θηλάζουμε. Είχαμε 12,5 ώρες τοκετό. Έκανα επισκληρίδιο, αλλά κατέβαινε λίγο περίεργα ο μικρός και τελευταία στιγμή φλερτάραμε με την ιδέα για καισαρική. Δεν θα ήθελα ιδανικά, ήθελα να το ζήσω κανονικά. Οπότε το παλέψαμε και θέλω να ευχαριστήσω το γιατρό μου. Ο σύζυγός μου ήταν μαζί κατά τη διάρκεια του τοκετού. Ο Δημήτρης έκοψε ομφάλιο λώρο.

Δες όλα όσα είπε η Κρυσταλλία στο Ευτυχείτε:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Κρυσταλλία έγινε μανούλα για πρώτη φορά! Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τον πολύωρο τοκετό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop