Γωνιακός καναπές: Μήπως τον έχεις τοποθετήσει κι εσύ λάθος στο σαλόνι σου;

19:16 22/12/2020 - Πηγή: iPop

Ο γωνιακός καναπές τα τελευταία χρόνια έχει μπει σε όλο και περισσότερα σπίτια. Εκτός απ’ το κομμάτι της “μόδας”, είναι ένα έπιπλο που μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ cozy ατμόσφαιρα στο σπίτι και να φιλοξενήσει πολλούς επισκέπτες.

Όμως, πολλοί τοποθετούν σε λάθος σημείο του σαλονιού τους τον γωνιακό καναπέ με αποτέλεσμα να μην δημιουργείται τελικά η ατμόσφαιρα που θέλουν και να μην είναι τόσο άνετος ο χώρος τους. Παρακάτω θα δούμε πώς πρέπει να βάλεις σωστά τον καναπέ στο σαλόνι σου και τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις.

Γωνιακός καναπές: Μερικές συμβουλές για να τον
τοποθετήσεις σωστά στο σαλόνι σου

Βγάλε τη μεζούρα!

Μέτρα τις διαστάσεις τόσο του χώρου σου όσο και του καναπέ για να μην έρθει αντιμέτωπος με κάποια δυσάρεστη έκπληξη!

Αν έχεις σαλοκουζίνα…

Μπορείς να βάλεις τον καναπέ στο κέντρο του χώρου για να διαχωρίσεις με έξυπνο τρόπο τους δύο χώρους. Στο πίσω μέρος που θα μείνει κενό, μπορείς να βάλεις ένα μικρό έπιπλο ή ακόμα και μια σειρά από φυτά!

Pexels

Μην ξεχνάς τι θέλεις να βλέπεις!

Ό,τι και να λένε οι διακοσμητές, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι εσύ θα κάθεσαι στον καναπέ και πρέπει αυτό που θα βλέπεις μπροστά σου να είναι βολικό και ωραίο για σένα. Γι’ αυτό μην τον βάλεις να βλέπει τοίχο αν θες να βλέπεις τηλεόραση!

DIY: Μετάτρεψε την παλιά σου βιβλιοθήκη σε καναπέ!

Μην κλείσεις όλο τον χώρο

Ένας μεγάλος καναπές, τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος, είναι πιο βολικός. Όμως, εάν ο χώρος σου είναι μικρός είναι μεγάλο λάθος το να αποφασίσεις να τον κλείσεις για να έχεις την άνεση του καναπέ. Φρόντισε το σαλόνι σου να έχει ανάμεσα ευδιάκριτους “διαδρόμους” και να μπορεί να “αναπνέει”.

Candidly Chan

Δεν χρειάζεται να ακουμπάει στον τοίχο!

΄Ενα απ’ τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε με τον οποιοδήποτε καναπέ είναι ότι τον βάζουμε κολλητά στον τοίχο. Εάν ο χώρος σου είναι μεγάλος και μπορείς, σου προτείνουμε να αφήσεις ένα κενό μεταξύ καναπέ και τοίχου για να φαίνεται μεγαλύτερο σαλόνι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γωνιακός καναπές: Μήπως τον έχεις τοποθετήσει κι εσύ λάθος στο σαλόνι σου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα