Η κασέτα με τα 10 τραγούδια που μου θυμίζουν καλοκαίρι- Η πιο chill εκδοχή μου

19:50 15/6/2022 - Πηγή: iPop

Στην σημερινή κασέτα θα σου βάλω όλα εκείνα τα τραγούδια που θυμίζουν καλοκαίρι, σε μένα τουλάχιστον. Έχω ένα τεράστιο φάσμα ακουσμάτων που ανάλογα την ώρα περιλαμβάνει από τζαζ μέχρι κλασική μουσική και από παραδοσιακά μέχρι ποπ. Πάντα στο αυτοκίνητό υπήρχαν cd με επιλογές «ομελέτες» που είχαν νόημα μόνο στο δικό μου μυαλό. Εύχομαι να απολαύσεις και αυτή την κασέτα που για μένα αυτά τα τραγούδια είναι που ανάβουν τα αίματα σε ένα πάρτυ, ή ένα χαλαρό βραδάκι

σε μια βεράντα.

Τραγούδια που θυμίζουν καλοκαίρι

Είμαι σχετικά άσχετη με τα είδη, αλλά νομίζω ότι οι επιλογές αυτές θα μπορούσαν άνετα να μπουν στο φάσμα της Τζαζ μουσικής την οποία αγάπησα τα τελευταία χρόνια. Λατρεύω να γράφω ακούγοντας αυτά τους ήχους και ταξιδεύω απίστευτα.

Nouvelle Vague- In A Manner Of speaking

Το τραγούδι καλοκαίρι με όλα τα γράμματα κεφαλαία! Το τραγούδι που έχει μια νότα μελαγχολίας αλλά ταυτόχρονα σε ανεβάζει όταν το ακούς τόσο!

The Girl From Ipanema

Καλοκαιράκι και ένα τραγούδι όλο εικόνες που νομίζω ότι είμαι κάτω από ένα φοίνικα και πίνω νερό καρύδας με καλαμάκι με ομπρελίτσες! Λατρεμένο τραγούδι που ακόμα, ευτυχώς, δεν έχω βαρεθεί αν και είναι από εκείνα που έχω λιώσει.

Summer Wine

No comments, φουλ μελωδικό και καλοκαιρινό γλυκό τραγουδάκι! Εξαιρετικό και στη διασκευή της Lana Del Rey, της οποίας πάντα αγαπώ να βλέπω και τα βιντεοκλίπ, φουλ ταξιδιάρικα.

Little Green Bag

Σχετικά με το κόλλημα που έχω με τις ταινίες του Ταραντίνο! Λατρεύω τους ήχους που ντύνει τις ταινίες τους και έχω λιώσει πολλές playlists ακούγοντας τέτοια τραγούδια.

Amando Mio

Λατρεμένο τραγούδι και τόσο ξεσηκωτικό, σε κάνει να θες να σηκωθείς αμέσως να χορέψεις!

I know you love me

Αυτό το τραγούδι το έμαθα πρόσφατα και το ακούω κάθε μέρα! Το έχω λατρέψει! Γράφω με αυτό, κάνω μπάνιο, οδηγώ, μαγειρεύω και για κάποιο λόγο το έχω στο μυαλό μου ως καλοκαιρινό τραγούδι και σούπερ ανεβαστικό. Εύχομαι μόνο να μην το βαρεθώ. Αν και οδεύω προς τα εκεί με μαθηματική ακρίβεια!

Don’t Cry For Louie

Αυτό το τραγούδι μου θυμίζει καλοκαίρια παιδικών και εφηβικών καλοκαιριών. Μου άρεσε πολύ και νομίζω ότι ταιριάζει πολύ στην κασέτα αυτή.

Back it Up

Αν έψαχνες και εσύ πώς λέγεται αυτό το τραγούδι, εύχομαι να βοήθησα να το βρεις! Το λάτρευα και ποτέ δεν ήξερα τον τίτλο του. Πρόσφατα το βρήκα και καταλαβαίνεις νομίζω τη χαρά μου.

Feeling Good

Αγαπώ τη Nina Simone και συχνά ακούω λίστες με τα τραγούδια της, αυτό όμως το ξεχωρίζω.

Stand by me

Θυμάσαι μήπως την ομώνυμη ταινία που βλέπαμε τα καλοκαίρια των παιδικών μας χρόνων; Δεν θα μπορούσε άλλο τραγούδι να κλείσει αυτή την κασέτα ως ένας φόρος τιμής στα καλοκαίρια που έφυγαν και εκείνα που θα έρθουν, παρέα με την μουσική, την καλύτερη παρέα, εκτός της φυσικής παρουσίας ανθρώπων στη ζωή μας.

Η κασέτα με τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά τραγούδια όλων των εποχών. Καλωσήρθες καλοκαίρι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η κασέτα με τα 10 τραγούδια που μου θυμίζουν καλοκαίρι- Η πιο chill εκδοχή μου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα