Το Squid Game γίνεται reality και πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή τώρα! Μάθε πώς θα διεκδικήσεις το «μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο»

11:16 15/6/2022 - Πηγή: iPop

Το Netflix συγκεντρώνει συμμετέχοντες για ένα τηλεοπτικό reality εμπνευσμένο από τη δημοφιλέστερη σειρά όλων των εποχών, το «Squid Game»! Το έπαθλο θα είναι μεγάλο και η εμπειρία θα είναι σίγουρα αξέχαστη! Μήπως ήρθε η ώρα να δηλώσεις την συμμετοχή σου;

Ωστόσο, στο νέο reality που θα είναι εμπνευσμένο από την σειρά «Squid Game», δεν θα διακυβεύεται η ζωή ή ο θάνατος, όπως απεικονίζεται στο νοτιοκορεατικό δράμα.

Αντίθετα,

456 νεοσύλλεκτοι από όλο τον κόσμο θα παίξουν παιχνίδια όπου «η χειρότερη περίπτωση είναι να γυρίσουν σπίτι με άδεια χέρια» – χάνοντας ένα έπαθλο 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων.

Squid Game – Reality: Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε τα χρήματα

Squid Game: Ανακοινώθηκε και επίσημα από το Netflix η δεύτερη σεζόν της πολυσυζητημένης σειράς – Το πρώτο teaser είναι εδώ

Επιπλέον, η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι η νέα σεζόν της σειρά 10 επεισοδίων – «Squid Game: The Challenge» – θα προσφέρει το «μεγαλύτερο καστ και το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία του reality».

«Καθώς [οι παίκτες] ανταγωνίζονται μέσω μιας σειράς παιχνιδιών εμπνευσμένων από το αρχικό show – συν τις εκπληκτικές νέες προσθήκες – οι στρατηγικές, οι συμμαχίες και ο χαρακτήρας τους θα τεθούν σε δοκιμασία, ενώ οι ανταγωνιστές αποκλείονται γύρω τους», πρόσθεσε.

Squid Game: Εσύ τι θα έκανες αν η ζωή σου κρεμόταν από μια κλωστή;

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών. Πρέπει να μιλούν αγγλικά και να είναι διαθέσιμοι για έως και 4 εβδομάδες στις αρχές του 2023 για τα γυρίσματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η νοτιοκορεάτικη σειρά αφηγείται την ιστορία ανθρώπων που έχουν βαρεθεί τα χρέη που διαγωνίζονται για ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο σε μια θανατηφόρα σειρά παιδικών παιχνιδιών.

Κατέχει το ρεκόρ ως η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix όλων των εποχών και μεταδόθηκε από 111 εκατομμύρια χρήστες στις πρώτες 28 ημέρες από την κυκλοφορία της.

5 πράγματα που πάμε στοίχημα πως δεν ήξερες για το Squid Game

Ο σκηνοθέτης, συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός του Squid Game Hwang Dong-hyuk είπε σε δήλωση τη Δευτέρα, 13/6: «Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να ζωντανέψει η πρώτη σεζόν του Squid Game πέρυσι. Αλλά χρειάστηκαν 12 ημέρες για να γίνει το Squid Game από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix ποτέ».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το Squid Game γίνεται reality και πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή τώρα! Μάθε πώς θα διεκδικήσεις το «μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα