Η καλοκαιρινή συλλογή Saint Laurent έρχεται σε σκηνοθεσία Gaspar Noé

17:05 2/1/2021 - Πηγή: iPop

Η καλοκαιρινή συλλογή Saint Laurent έρχεται μέσα από ένα άκρως ατμοσφαιρικό video σε σκηνοθεσία του Gaspar Noé και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Η καλοκαιρινή συλλογή Saint Laurent

Ύστερα από το virtual show για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2021 όπου τα μοντέλα περπάτησαν πάνω σε αμμόλοφους ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Γαλλικού οίκου Saint Laurent, Anthony Vaccarello, επιστρέφει με ένα μαγευτικό video

σε σκηνοθεσία Gaspar Noé.

Η ταινία μικρού μήκους συνοδεύεται από το soundtrack I Feel Love της Donna Summer και από τις πρώτες κιόλας στιγμές κρατάει τον θεατή καθηλωμένο. Το μοντέλο Aylah Mae Peterson βρίσκεται σε ένα σκοτεινό δάσος και τρέχει τρομαγμένη να βρει καταφύγιο σε μία έπαυλη. Όταν εισέρχεται στην έπαυλη στους διαδρόμους βρίσκει άλλα μοντέλα να περπατούν και να πηγαίνουν από τη μία αίθουσα στην επόμενη.

Ο σκηνοθέτης, Gaspar Noé, μάς συστήνει την 74χρονη ηθοποιό Charlotte Rampling, μία επιβλητική παρουσία μέσα σε ένα maxi floral φόρεμα σε 60’s στιλ. Η γυναίκα κοιτάζεται στον καθρέφτη και στη συνέχεια αναχωρεί για τη σκηνή του θεάτρου και το μεγάλο φινάλε.

Οι αναρτήσεις στα social media

Ο διάσημος οίκος μόδας ύστερα από τη δημοσιοποίηση του video στις 30/12/2020 έχει κάνει σχετικές αναρτήσεις και στα social media.

View this post on Instagram

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

View this post on Instagram

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Για μία ακόμα φορά μας άφησε εκστασιασμένες να ανυπομονούμε για το φετινό Καλοκαίρι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η καλοκαιρινή συλλογή Saint Laurent έρχεται σε σκηνοθεσία Gaspar Noé εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα