Ο Harry Styles έκανε ποδαρικό στο 2021 με την πιο θετική του ενέργεια στο καινούριο του τραγούδι

12:34 2/1/2021 - Πηγή: iPop

Ο Harry Styles κυκλοφόρησε το καινούριο του single «Treat People With Kindness» και έκανε ποδαρικό στο 2021 με το πιο θετικό μήνυμα και το πιο υπέροχο video.

Ο Harry Styles κυκλοφόρησε το καινούριο του single

Ο Harry Styles και η Phoebe Waller-Bridge υποδέχτηκαν με τον πιο όμορφο τρόπο τη νέα

χρονιά μέσα από μία συνεργασία η οποία έχει προκαλέσει ήδη τις πιο θετικές εντυπώσεις. Το καινούριο single του γνωστού τραγουδιστή έχει ένα πολύ δυνατό μήνυμα το οποίο υποστήριξε με ένα πολύ δυνατό video στο οποίο πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Award ηθοποιός Phoebe Waller-Bridge.

Το Δεκέμβριο του 2019 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει μετά τα singles «Lights Up», «Adore You», «Falling», «Watermelon Sugar» και «Golden», το album του «Fine Line» μέσα στο οποίο το έκτο κατά σειρά κομμάτι ήταν το «Treat People With Kindness». Το single «Treat People With Kindness» και το άλμπουμ «Fine Line» του Harry Styles κυκλοφορούν από τις Erskine και Columbia Records / Sony Music.

Το video συγκέντρωσε περισσότερες από 5 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες 14 ώρες κυκλοφορίας του. Το video clip του κομματιού έχει γυριστεί σε ασπρόμαυρη απόχρωση και είναι υψηλής αισθητικής σε σκηνοθεσία των Ben Turner και Gabe Turner. Ο Βρετανός τραγουδιστής πρωταγωνιστεί στο video και προσκαλεί τη Waller-Bridge να χορέψει μαζί του, αναβιώνοντας εικόνες από κλασικές ταινίες του Fred Astaire και του Ginger Rogers.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Harry Styles έκανε ποδαρικό στο 2021 με την πιο θετική του ενέργεια στο καινούριο του τραγούδι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα