Η γυναίκα που ζει σαν να είναι 1958 κάθε μέρα! (Video)

17:31 5/4/2020 - Πηγή: iPop

Μερικοί άνθρωποι αγαπούν κάποιες συγκεκριμένες χρονικές περιόδους λίγο παραπάνω κι αρνούνται να ζήσουν το τώρα έτσι όπως είναι. Μια γυναίκα, λοιπόν, ζει την κάθε της μέρα σαν να είναι 1958

Η Laci Fay είναι μία γυναίκα που έχει αποφασίσει να ζει τη ζωή της λίγο διαφορετικά, λίγο αλλόκοτα όπως λέει κι η ίδια. Τόσο τα ρούχα της όσο και το σπίτι της έχουν άρωμα vintage των 50s. Κάνει κάθε μέρα αυτό που την κάνει να νιώθει όμορφα και φοράει ρούχα που αγαπάει. Γιατί, όμως, να ζει κάθε μέρα σαν να είναι 1958;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laci Fay (@lacifay) στις 8 Νοέ, 2019 στις 2:26 μμ PST


Όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια, η μεγάλη αγάπη της για αυτή την δεκαετία προέρχεται από την γιαγιά της και τον παππού της, που παντρεύτηκαν το 1955 και είχαν μόνο όμορφες ιστορίες να της διηγηθούν. Μέσα από τις ιστορίες αυτές η Laci Fay είχε την πεποίθηση ότι στην εποχή αυτή των 50s η ζωή ήταν πιο απλή και αγνή.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι προσπαθεί συνεχώς να είναι συνεπής στη ζωή αυτή που έχει επιλέξει να ζει. Το αυτοκίνητο, το σπίτι και η διακόσμησή του, το ντύσιμό της από τα ρούχα και τα καπέλα μέχρι τα παπούτσια, τα γάντια και τις καρφίτσες, όλα είναι εντυπωσιακά και ιδιαίτερα. Δεν βλέπεις συχνά έναν άνθρωπο να ζει τόσο ιδιαίτερα και μ’ έναν τρόπο τόσο ξεχωριστό και μάλιστα σε μια εποχή που απαιτεί γρήγορους ρυθμούς ζωής και σε γεμίζει άγχος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laci Fay (@lacifay) στις 5 Μάι, 2019 στις 3:12 μμ PDT


Ωστόσο, η γυναίκα αυτή τα έχει καταφέρει και ζει έτσι ακριβώς όπως της αρέσει. Και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό. Φυσικά να τονίσουμε πως τα μαλλιά της είναι απλά μοναδικά κι εντυπωσιακά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laci Fay (@lacifay) στις 2 Μάι, 2019 στις 6:43 μμ PDT


Αν δεν ζούσες εκείνη την εποχή ίσως η γυναίκα αυτή να σε κάνει να γνωρίσεις την τότε περίοδο κι ίσως μαγευτείς κι εσύ. Αν από την άλλη είχες γεννηθεί, τότε ίσως το βιντεάκι αυτό να σε γεμίσει αναμνήσεις και νοσταλγίες.

Δες ακόμα:

Όσα ζητάει η κοινωνία από μια γυναίκα σε ένα τρίλεπτο, συγκλονιστικό video

Photo: Instagram/ lacifay

Το άρθρο Η γυναίκα που ζει σαν να είναι 1958 κάθε μέρα! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα