Η ιδανική συνταγή για λευκή σαγκρία!

15:23 24/10/2019 - Πηγή: iPop

Μπορεί να έχεις δοκιμάσει και να απολαμβάνεις την κλασική σαγκρία αλλά βρήκαμε μια συνταγή που θα αγαπήσεις και θα θες να πιες και ένα δεύτερο ποτήρι! Συνταγή για λευκή σαγκρία!

Αρώματα και γεύσεις σε ένα μοναδικό ποτό που θα έχεις φτιάξεις με τα χεράκια σου. Είναι η πιο εύκολη συνταγή για λευκή σαγκρία που μπορείς να φτιάξεις αν έχεις καλεσμένους στο σπίτι ή αν θέλεις απλά να απολαμβάνεις το ποτάκι σου μαζί με τον σύντροφό σου ή μόνη σου.

Αυτή η συνταγή αποτελείται από λίγα υλικά και μπορείς να τη φτιάξεις στο πι και φι.

Μπορεί

να είναι το… εθνικό ποτό των Ισπανών αλλά φτιάχνουμε μια παραλλαγή της. Το μυστικό είναι να πάρεις ένα ποιοτικό -όχι απαραίτητα ακριβό- κρασί καθώς είναι και το κύριο υλικό σε αυτό το ποτό. Αν το κρασί είναι καλό, το αποτέλεσμα θα είναι μεθυστικό!

Τι θα χρειαστείς;1/2 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού1/2 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονού1/4 φλιτζάνι Triple Sec1/2 φλιτζάνι ζάχαρη750 ml ξηρό λευκό κρασί1 μπουκαλάκι σόδα1 πορτοκάλι κομμένο σε φέτες1 φέτα λεμονιούΠώς θα το φτιάξεις;Σε μια μεγάλη κανάτα, συνδυάζουμε τον χυμό πορτοκαλιού, τον χυμό λεμονιού, το triple sec και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ, πολύ καλά.Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και τη σόδα. Ανακατεύουμε πολύ καλά.Για γαρνίρισμα χρησιμοποιούμε τις φέτες πορτοκαλιού και λεμονιού.Και… γεια μας!

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι για 8 άτομα, θα είναι έτοιμη σε 15 λεπτά και έχει 252 θερμίδες! Μια δοκιμή αξίζει…

Διαβάστε επίσης:

Τα ποτά που μας επιτρέπουν οι διατροφολόγοι να πίνουμε όταν θέλουμε να χάσουμε βάρος

Photo: diethood.com

Το άρθρο Η ιδανική συνταγή για λευκή σαγκρία! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα