Η εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη για τη μάχη με τον καρκίνο: «Θα πρέπει να κλείσω μια πενταετία για να πω ότι κάπως ηρεμώ»

14:50 4/2/2022 - Πηγή: iPop

Η εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη για την μάχη του με τον καρκίνο στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Σήμερα, 4 Φεβρουαρίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, και ο ηθοποιός μίλησε για τη δική του ιστορία την Πέμπτη.

Αντίνοος Αλμπάνης: Η εξομολόγηση στο “The 2night Show” για την μάχη με τον καρκίνο που μοιράζει μαθήματα ζωής

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο “Πάμε Δανάη” στο MEGA, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, είπε πως θα ξαναμιλούσε για το θέμα της υγείας του και αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε.

Θα ξαναμιλούσα ανοιχτά για το θέμα της υγείας μου. 1000 φορές, ναι, θα το ξανάκανα. Η αγάπη που παίρνεις δεν συγκρίνεται με τίποτα. Όταν ακούς από το στόμα του γιατρού πως έχεις καρκίνο, νομίζω πως είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να ακούσει ένας άνθρωπος. Είναι η στιγμή που λες, “τώρα τι;”. Δεν ξέρεις αν αυτό το πράγμα θα πάει καλά ή δεν θα πάει. Πως θα είναι η ζωή, αν θα υπάρχει ζωή

Όσον αφορά το πώς είναι σήμερα, εξομολογήθηκε ότι στη δική του περίπτωση επρόκειτο για ένα είδος καρκίνου που ήταν θεραπεύσιμος στο στάδιο που βρισκόταν, ενώ εξήγησε ότι θα πρέπει να κλείσει μια 5ετία για να πει ότι κάπως ηρεμεί.

Μου είχαν πει ότι είναι από τις περιπτώσεις των καρκίνων που είναι θεραπεύσιμος, στο στάδιο στο οποίο ήμουν εγώ, ευτυχώς ήταν διαχειρίσιμο, οπότε ήταν όλα υπέρ μου. Θα πρέπει να κλείσω μια πενταετία για να πω ότι κάπως ηρεμώ και αυτό με αγχώνει πολύ. Κάθε πρωί που ξυπνάω όμως και νιώθω καλά, νιώθω όμορφα

View this post on Instagram

A post shared by Αντίνοος Αλμπάνης (@antinoosalmpanis)

Αυτή δεν είναι η πρώτη εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη για τον καρκίνο. Έχει μιλήσει πολύ ανοιχτά στο παρελθόν για την περιπέτεια της υγείας του, ενώ κάθε φορά προσπαθεί μέσα απ’ τα λόγια του να δώσει δύναμη σ’ άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προκλήσεις με την υγεία τους.

Η συγκινητική ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Θέλω να δεις ότι δεν υπήρξα ποτέ μελλοθάνατος»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη για τη μάχη με τον καρκίνο: «Θα πρέπει να κλείσω μια πενταετία για να πω ότι κάπως ηρεμώ» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα