Φινάλε And Just Like That: Η Carrie επανενώνεται με τη Samantha και δίνει το πρώτο της φιλί μετά τον θάνατο του Mr. Big

20:31 3/2/2022 - Πηγή: iPop

Φινάλε And Just Like That: Ο κύκλος ολοκληρώθηκε κι επίσημα και το τέλος βρήκε την Carrie να είναι στο Παρίσι, θυμίζοντάς μας το τέλος του Sex and the City.

*Αν δεν θέλεις να διαβάσεις spoilers, έχεις μια τελευταία ευκαιρία να σταματήσεις εδώ το άρθρο. Αλλιώς, διάβασε με δική σου ευθύνη!*

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του revival του Sex and the City,

η Carrie Bradshaw φίλησε έναν άλλο άντρα για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του συζύγου της, ενώ βρήκε ποιο είναι το κατάλληλο μέρος για να σκορπίσει τις στάχτες του, που βρίσκονταν στην ντουλάπα της για σχεδόν ένα χρόνο.

Ο σύζυγός της John James Preston, γνωστός ως Mr. Big (Chris Noth), πέθανε από καρδιακή προσβολή στο επεισόδιο της πρεμιέρας της σειράς του HBO Max και στη συνέχεια της σεζόν είδαμε πώς βίωσε η Carrie αυτή την απώλεια.

Στο φινάλε, όμως, η Carrie πήγε δεύτερο ραντεβού με τον καθηγητή μαθηματικών Peter (Jon Tenney) και εκείνος τη ρώτησε αν μπορούσε να τη φιλήσει. Η Carrie είπε “ναι” και οι δυο τους φιλήθηκαν, ενώ αργότερα περιέγραψε το σκηνικό στη φίλη της Seema Patel (Sarita Choudhury) ως «γοητευτικό, υπέροχο, απαίσιο, νευρικό».

Η Carrie είπε επίσης αναλυτικά τα όσα έγιναν στις καλύτερες φίλες Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) και Charlotte York (Kristin Davis), αλλά ήταν ακόμα ξεκάθαρα ανήσυχη απ’ το πρώτο της φιλί μετά τον Mr. Big και αποφάσισε να επικοινωνήσει με το τέταρτο μέλος της παρέας, τη Samantha Jones.

And Just Like That…Η αγαπημένη μας σειρά αποκτά δικό της ντοκιμαντέρ! Η πρεμιέρα και η behind the scenes ζωή της Carrie Bradshaw

Η Samantha, την οποία υποδύεται η Kim Cattrall, δεν εμφανίζεται αυτοπροσώπως στο revival, αλλά έστειλε ένα μήνυμα στην Carrie. Στο πρώτο επεισόδιο, η παραγωγή βρήκε τρόπο να εξηγήσει την απουσία της: Η Samantha είχε μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και είχε αποξενωθεί από την Carrie, τη Charlotte και τη Miranda.

«Φίλησα έναν άντρα», έγραψε η Carrie στη Samantha στο φινάλε.

«Το πρώτο από τα πολλά. Πώς ήταν»; απάντησε αμέσως, με την Carrie να λέει: «Δεν ήταν Μεγάλο».

«Λοιπόν, ήταν μικρό», είπε η Samantha, προκαλώντας γέλια στην Carrie.

«Θέλεις να μιλήσουμε;», πρότεινε η Carrie με τη Samantha να υπόσχεται ότι αυτό θα γίνει σύντομα.

Στη συνέχεια του επεισοδίου, βλέπουμε την Carrie να τρώει μεσημεριανό με τον αδερφό του Big, ο οποίος ήθελε να μάθει τι σχεδίαζε να κάνει με τις στάχτες του.

«Είναι σε ένα ράφι στην ντουλάπα μου, δίπλα στα καλύτερα παπούτσια μου», παραδέχτηκε η Carrie. «Αυτό θα έλεγε πολλά αν με ήξερες καλύτερα».

Είδαμε τα 2 πρώτα επεισόδια του And Just Like That και αυτή είναι η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς (Προσοχή Spoilers!)

Ο αδελφός του πρότεινε να πάνε οι στάχτες σε μια οικογενειακή κρύπτη στο Κονέκτικατ, αλλά εκείνη αρνήθηκε. «Αυτή είναι μια υπέροχη προσφορά, αλλά πρέπει να σκεφτώ περισσότερο πού θα ήθελε να είναι ο John πριν αποφασίσω».

Η απάντηση τελικά της ήρθε σε ένα όνειρο, αφού μια χαλασμένη λάμπα φαινόταν να της έδινε σημάδια της παρουσίας του Big.

Στο όνειρο, η Carrie βρισκόταν στο Παρίσι, βλέποντας τη γέφυρα όπου εκείνη και ο Big αναζωπύρωσαν περίφημα τον έρωτά τους στο φινάλε του Sex and the City το 2004. (Σημείωση: Σ’ αυτό το σημείο επρόκειτο να κάνει μια σύντομη εμφάνιση στο φινάλε του AJLT ο Chris Noth, αλλά το βίντεο κόπηκε εν μέσω των πολλαπλών καταγγελιών εναντίον του για σεξουαλική επίθεση).

View this post on Instagram

A post shared by alyssa arminio (@alyssa)

Η Carrie ζήτησε αρχικά από τη Charlotte και τη Miranda να την ακολουθήσουν στο Παρίσι, αλλά όταν έμαθε ότι η Miranda κατευθυνόταν στο Λος Άντζελες για να είναι με το Che Diaz (Sara Ramirez), αποφάσισε να το κάνει μόνη της.

«Εσείς οι δύο με φτάσατε ως εδώ, νομίζω ότι μπορώ να κάνω τα υπόλοιπα μόνη μου», τους είπε.

Στη γαλλική πρωτεύουσα, βλέπουμε την Carrie να σκορπάει τις στάχτες του Big (που είναι αποθηκευμένες σε ένα δοχείο με το σχήμα του Πύργου του Άιφελ) στον ποταμό Σηκουάνα. Στη συνέχεια, επικοινωνεί με τη Samantha:

«Είμαι στο Παρίσι. Θέλεις να βρεθούμε για ένα κοκτέιλ;», της έγραψε.

«Πώς είναι αύριο το βράδυ;», απάντησε η Samantha.

Μετά την επιστροφή της στις ΗΠΑ, η Carrie εξασφάλισε το δικό της podcast με συμβουλές για ραντεβού, με το όνομα Sex and the City, και μοιράστηκε ένα παθιασμένο φιλί με τον παραγωγό της Franklyn (Ivan Hernandez) στο ασανσέρ.

«And just like that,», ακούγεται να λέει κι όλοι ανυπομονούν να δουν τι μας περιμένει στο μέλλον και εάν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Φινάλε And Just Like That: Η Carrie επανενώνεται με τη Samantha και δίνει το πρώτο της φιλί μετά τον θάνατο του Mr. Big εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα