Η εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για το πρόβλημα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

16:19 21/8/2019 - Πηγή: iPop

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Κατερίνας Παπουτσάκη στο περιοδικό ΟΚ!, όπου μίλησε για την περίοδο που ήταν έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

Απ’ τη συνέντευξη της Κατερίνας Παπουτσάκη, μάθαμε ότι η ηθοποιός αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, το οποίο την ανάγκασε να παραμείνει στο κρεβάτι απ’ τον πέμπτο μήνα και μετά.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο ότι τώρα επειδή θηλάζει το μωρό της δεν προλαβαίνει να κοιμάται πολύ, αλλά επειδή ήταν επίφοβη η εγκυμοσύνη της, νιώθει απλά τυχερή που πήγαν όλα καλά!

Όπως αποκάλυψε, απ’ τον πέμπτο μήνα και μετά έμεινε στο κρεβάτι, διότι κατά καιρούς είχε αίμα, έκανε περίδεση και είχε συσπάσεις.

Διαβάστε ένα απόσπασμα απ’ τη συνέντευξη της Κατερίνας Παπουτσάκη:Πόσες ώρες κοιμάσαι για να τα προλαβαίνεις όλα;Επειδή θηλάζω το μωρό μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ πάνω από δύο ώρες. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω πολύ τυχερή που πήγαν όλα καλά, γιατί η εγκυμοσύνη μου αυτή ήταν λίγο επίφοβη. Αντιμετώπισα αρκετές δυσκολίες αυτή τη φορά, και από τον πέμπτο μήνα και μετά έμεινα στο κρεβάτι. Και επειδή φοβήθηκα, ζορίστηκα και αγχώθηκα πολύ.Φοβήθηκες κάποια στιγμή ότι η εγκυμοσύνη δεν θα ολοκληρωνόταν;Ναι, βέβαια φοβήθηκα. Γιατί κατά καιρούς είχα αίμα, έκανα περίδεση και είχα συσπάσεις. Δυστυχώς πολλές γυναίκες είχαν εγκυμοσύνες που δεν ολοκληρώθηκαν.

Σημειώνεται πως το δεύτερο παιδί της Κατερίνας Παπουτσάκη, ο Κίμωνας, ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάρτιο και η ηθοποιός με τον σύντροφό της είναι τρισευτυχισμένοι, καθώς η οικογένειά τους έχει μεγαλώσει.

Η ίδια έχει δηλώσει πως είναι 100% υπέρ του θηλασμού, καθώς θεωρεί ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να δώσει μια μητέρα στο παιδί της, το καλύτερο αντιβιοτικό για την υγεία του, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει μια πολύ γλυκιά φωτογραφία όπου θηλάζει τον γιο της!

View this post on Instagram

Τρελο φαγοπότι στον γαμο της φιλης μας της @polyxenies στην Κύπρο

Keywords
Τυχαία Θέματα