Η Εβελίνα Βαρσάμη κάνει έναν συγκινητικό απολογισμό του τροχαίου του Αγγελίδη

14:55 17/5/2021 - Πηγή: iPop

Έχουν περάσει σχεδόν 3,5 χρόνια από το τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη. Όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει ένας άνθρωπος που στέκεται δίπλα του σαν βράχος, πιστεύοντας σε εκείνον και την προσπάθεια που κάνει για να επανέλθει μετά το σοβαρό ατύχημα. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος απ’ την σύζυγό του, την Εβελίνα Βαρσάμη.

Η Εβελίνα Βαρσάμη μέσα απ’ τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ενημερώνει πάντα τον κόσμο για την πορεία

της υγείας του Κωνσταντίνου της, και φυσικά μετά από κάθε χειρουργείο στέλνει το δικό της μήνυμα. Μένει αισιόδοξη σε μια περίοδο 3 ετών που άλλοι άνθρωποι μπορεί να είχαν λυγίσει και βοηθά ψυχολογικά (μεταξύ άλλων) τον σύζυγό της ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει όλα τα επόμενα χειρουργεία.

Η τελευταία της ανάρτηση είναι ένας απολογισμός του τροχαίου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μέχρι σήμερα.

Απ’ τις 24/12/2017, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει περάσει 2 μήνες στην εντατική, 2 διασωληνώσεις, έχει χάσει 25 κιλά, έχει περάσει 2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης, έχει κάνει 7 χειρουργεία στο κεφάλι, 1 στα μάτια, 1 στον λαιμό, 1 στους αχίλλειους τένοντες, 1 στο χέρι, 2 χρόνια ορθοδοντικής θεραπείας, ενώ αυτή τη στιγμή συνεχίζει εντατικά εργοθεραπεία, φυσικοθεραπεία και λογοθεραπεία. Είναι ένας μαχητής και όλη αυτή η μάχη που έχει δώσει αυτά τα χρόνια έχει ένα εμφανές αποτέλεσμα, αφού η υγεία του βελτιώνεται.

Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017. Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 2 μήνες εντατική, 2 διασωληνωσεις, απώλεια 25 κιλών, 2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης, 7 χειρουργεία στο κεφάλι, 1 χειρουργείο στα μάτια 1 χειρουργείο στο λαιμό, 1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες , 1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες, εργοθεραπειες και λογοθεραπειες Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις… είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι’αυτο Σ’ΑΓΑΠΩ!!

Εμείς στέλνουμε πάντα τη θετική μας ενέργεια ώστε να συνεχίσει ο Κωνσταντίνος να βγαίνει νικητής!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Εβελίνα Βαρσάμη κάνει έναν συγκινητικό απολογισμό του τροχαίου του Αγγελίδη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα