Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί: Η νέα απάτη στο online κλείσιμο δωματίων

12:48 18/5/2022 - Πηγή: iPop

Απάτη με κλείσιμο δωματίων: Για μία νέα απάτη προειδοποιεί η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα απευθύνεται στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων. Η εν λόγω απάτη πραγματοποιείται με το πρόσχημα της κράτησης δωματίων. Παρακάτω μπορείς να ενημερωθείς για όλα όσα πρέπει να προσέξεις.

Οι αστυνομικοί δεν είναι “μπαμπούλες” | Το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. προς τους γονείς

Η νέα

και επικίνδυνη απάτη, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., γίνεται από επιτήδειους που προσπαθούν να υποκλέψουν στοιχεία από κάρτες και τραπεζικούς λογαριασμούς με το πρόσχημα της κράτησης δωματίων μέσω διαδικτύου. 

5 Νέα ξενοδοχεία που πρόκειται να ανοίξουν τις πόρτες τους μέσα στο 2021

Κατά καιρούς βλέπουμε αρκετές ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίες μας προειδοποιούν σχετικά με διάφορες απάτες, τις οποίες πρέπει να προσέχουμε.

Απάτη με κλείσιμο δωματίων: Αναλυτικά η ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ.

Γνώριζες ότι το τελευταίο διάστημα γίνονται απόπειρες απάτης σε βάρος ιδιοκτητών ξενοδοχείων με το πρόσχημα της κράτησης δωματίων;

Για να βάλει κάποιος χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό, δε χρειάζεται να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία της κάρτας σου.Προτίμησε διαδικασία πληρωμής την οποία γνωρίζεις καλά.Εάν πέσεις θύμα απάτης, κατάγγειλέ το άμεσα στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.

Τι έγιναν όλες εκείνες οι καταγγελίες για παρενοχλήσεις στα Πανεπιστήμια;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί: Η νέα απάτη στο online κλείσιμο δωματίων εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα