Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/05/2022)

10:48 18/5/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/05/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/05/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/05/2022),

η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις .Από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 10ο σας οίκο   στον άξονα των επαγγελματικών σας και ίσως να έχετε κάποια βοήθεια να πετύχετε κάποιους στόχους σας ωστόσο αποφύγετε κάποιες υπερβολές στις κινήσεις σας.

Ταύρος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε καλύτερα θα είναι να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις με οικονομικά θέματα. Από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στον Αιγόκερω και ίσως να έχετε επικοινωνία με πρόσωπα της οικογένειάς σας ή ίσως ασχοληθείτε με θέματα νομικά της οικογένειας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη σε κενό πορείας οπότε μην πάρετε αποφάσεις για κάποιες σχέσεις και συνεργασίες .Από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 8ο σας οίκο και ίσως πάρετε κάποια χρήματα από τον επαγγελματικό σας χώρο που θα λύσουν κάποια προβλήματά σας. Ωστόσο κάποιοι από εσάς αποφύγετε άσκοπες σπατάλες.

Καρκίνος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο και καλύτερα να μην πάρετε αποφάσεις στην εργασία σας αλλά και στην καθημερινότητά σας.Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 7ο σας οίκο και θα φέρει σημαντικές προοπτικές για μια συνεργασία στο εξωτερικό.Ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από συνεργάτες.

Λέων

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη,μια ευνοϊκή θέση για εσάς, και τον 5ο σας οίκο ωστόσο μην πάρετε αποφάσεις για οικονομικά θέματα .Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 6ο σας οίκο  και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία σας και κάποιες τακτοποιήσεις ωστόσο αποφύγετε υπερβολικά σχέδια.

Παρθένος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον 4ο σας οίκο και σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μείνετε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε αφού ίσως να έχετε χαμηλή ενέργεια.Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω ,τον οίκο της διασκέδασης αλλά και της επαγγελματικής δημιουργικότητας και κάποιοι ίσως να προσπαθήσετε να βάλετε ένα πρόγραμμα και μια τάξη ώστε να καταφέρετε κάποιους στόχους σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη  και τον 3ο σας οίκο σε κενό πορείας οπότε καλύτερα θα είναι να μην  κανονίσετε συναντήσεις και επαφές.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 4ο σας οίκο και  θα φέρει επίλυση κάποιων προβλημάτων αλλά ίσως να πρέπει να επιλέξετε μεταξύ καριέρας και οικογένειας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/05/2022), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη σε κενό πορείας οπότε μην πάρετε αποφάσεις για τα οικονομικά σας.Στη συνέχεια θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 3ο σας οίκο και  θα σας δώσει μια σημαντική ευκαιρία ή μια πρόταση για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας ωστόσο προσέχετε και οικονομικές συμφωνίες που θα κάνετε.

Τοξότης

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σε κενό πορείας οπότε προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 2ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποια οικονομική εύνοια από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας.Ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να πρέπει να ρυθμίσετε κάποιες οφειλές .

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον 12ο σας οίκο οπότε καλύτερα θα είναι να μείνετε ήρεμοι και να ξεκουραστείτε.Από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στο ζώδιό σας και θα φέρει νέες ευκαιρίες ,προτάσεις και γνωριμίες που θα σας ευνοήσουν αρκετά.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο ωστόσο μην πάρετε αποφάσεις για κάποια σχέδιά σας.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 12ο σας οίκο και ίσως να συλλάβετε ένα σχέδιο για την επαγγελματική ή την οικογενειακή σας ζωή ή να έχετε οικονομική ενίσχυση από την εργασία σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Τοξότη οπότε μην πάρετε αποφάσεις για επαγγελματικά θέματα ενώ ίσως να έχετε και χαμηλή ενέργεια.Από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε προτάσεις που θα ευνοήσουν την προσωπική σας εξέλιξη αλλά θα αναπτύξουν και τη δημιουργικότητά σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/05/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
18052022,