Τα ζώδια της Τετάρτης 23ης Οκτωβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Τοξότες, παρασκηνιακά θέματα θα κάνουν σήμερα, την εμφάνιση τους και αυτό, θα σας προκαλέσει ένα ξαφνικό ενδιαφέρον. Η εμπλοκή σας σε αυτά, θα πρέπει να είναι προσεχτική και να παρατηρείτε τα πράγματα από ένα ευρύ φάσμα. Αιγόκεροι, οι αντιπαραθέσεις που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σας αρνητικά. Η στροφή προς το φιλικό σας περιβάλλον και η συμμετοχή,

σε θέματα που σας χαλαρώνουν, είναι το κλειδί για την ισορροπία σας. Υδροχόοι, η αρνητική σας διάθεση μπορεί να φέρει ένα χάσμα στην επικοινωνία με κοντινά ή συγγενικά σας πρόσωπα. Ίσως θα πρέπει να εστιάσετε στην εσωτερική σας ισορροπία, απομακρύνοντας τις σκέψεις σας από κάθε αρνητικό γεγονός.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας δεν θα κυλήσει όπως την έχετε προγραμματίσει, εξαιτίας κάποιων απρόοπτων που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Μπορεί να παρατηρήσετε μία έντονη κινητικότητα γύρω σας, όμως δεν μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά σήμερα. Εστιάστε στα γεγονότα και στον τρόπο που εξελίσσονται, χωρίς να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό από συναλλαγές του παρελθόντος. Η πρακτική σας σκέψη, θα βοηθήσει να κρατήσετε την θέση σας απέναντι στα πράγματα, χωρίς να φανείτε υπερβολικοί και ματαιόδοξοι. Οι συναντήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα ενισχύσουν την θετική σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα σήμερα, γιατί δεν είναι η κατάλληλη μέρα για κάτι τέτοιο. Ίσως είστε μπερδεμένοι και δεν μπορείτε να διακρίνετε τον κατάλληλο τρόπο συμπεριφοράς, που θα βοηθήσει στην υπεράσπισή σας. Μείνετε για λίγο μόνοι σας και εστιάστε στον εαυτό σας, ίσως το έχετε ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεγονότα του παρελθόντος, θα έρθουν στο φως και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα. Μην αφήσετε το συναίσθημα να επηρεάσει τα συμπεράσματά σας. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και εστιάστε στα σχέδιά σας. Στηριχτείτε στην καλή σας διάθεση και στην οξύτητα της σκέψης σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, είναι μία διαφορετική μέρα για σας, καθώς το ενδιαφέρον σας είναι προς την ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου. Νέες επαφές με καινούργια πρόσωπα, θα αλλάξουν την διάθεσή σας και θα σας κάνουν να περάσετε ευχάριστα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να χρησιμοποιήσετε νέες επαφές για την μελλοντική σας σταδιοδρομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συμπεριφορά σας, θα πρέπει να είναι πιο σταθερή και να μην αφήνετε τους άλλους να εισβάλλουν στην προσωπική σας ζωή. Ακολουθήστε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, ο οποίος θα πρέπει να εμπεριέχει περισσότερο δυναμισμό, αυτό θα σας οδηγήσει να κάνετε μία νέα αρχή. Τολμήστε να κατακτήσετε αυτό που θέλετε, χωρίς να νιώθετε ενοχές και τύψεις.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να κάνετε ξεκαθαρίσματα που σχετίζονται με το παρελθόν. Κρατήστε μια διπλωματική στάση απέναντι σε όσα δεν μπορείτε να προσχωρήσετε ακόμα, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και ακούστε τους άλλους, σε όσα έχουν να σας πουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να έρθουν σήμερα στην επιφάνεια και ίσως αυτό σας αγχώσει. Η στάση σας απέναντι στα οικονομικά σας, είναι παρορμητική κάποιες φορές και αυτό γίνεται εξαιτίας της δικής σας ανάγκης για ασφάλεια. Έχετε την ωριμότητα σκέψης να δείτε από ένα ευρύ φάσμα τα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε τάξη. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τις δυνατότητες που έχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σας θα κυλήσει ευχάριστα και θα διασκεδάσετε. Θα έχετε κοντά σας αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την διάθεσή σας. Οι εκπλήξεις και τα δώρα, δεν θα εκλείψουν στην διάρκεια της ημέρας και οι στιγμές που θα περάσετε, θα σας αφήσουν όμορφες αναμνήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποχρεώσεις μπορεί να μην σας αφήσουν χρόνο να ασχοληθείτε με όσα θέλετε αυτό το διάστημα. Προσπαθήσετε να επιλύσετε ζητήματα που σας είναι εύκολο να ασχοληθείτε και μπορείτε να τα χειριστείτε, μην εμβαθύνετε σε αναλύσεις, αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά σχέδια που θέλετε να προγραμματίσετε, τα έχετε δουλέψει αρκετά και δεν θα αφήσετε τρίτα άτομα να σας επηρεάσουν. Αυτό σας κάνει πιο σίγουρους και γεμάτους αυτοπεποίθηση για τον δρόμο προς την επιτυχία. Οι πρωτότυπες ιδέες που έχετε, θα σας κάνουν να διαφοροποιηθείτε από το σύνολο και στην συνέχεια να διαπρέψετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους συμπαρασταθείτε σε θέματα που τους απασχολούν. Η ευαισθησία σας είναι το κίνητρο για να τους ακούσετε και να προσπαθήσετε να τους συμβουλέψετε. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί με το συναίσθημά σας, το οποίο ίσως σταθεί εμπόδιο στην αντικειμενικότητά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα