Η διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard γίνεται ντοκιμαντέρ

20:01 20/4/2021 - Πηγή: iPop

Το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2016, όμως, η διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard συνεχίστηκε στα δικαστήρια. Τώρα, φαίνεται πως είναι στα σκαριά 3 ντοκιμαντέρ γύρω απ’ την πολύκροτη υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή media, ετοιμάζονται 3 διαφορετικά ντοκιμαντέρ που αφορούν τις περιπέτειες που είχε ο ηθοποιός με την Δικαιοσύνη, μετά την λήξη της

σχέσης του με την Amber Heard.

Πριν από περίπου 1 χρόνο, άρχισαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου οι κατηγορίες για κακοποίηση της πρώην συζύγου του. Εκείνη, είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες απ’ τα σημάδια που της είχαν αφήσει οι επιθέσεις του ηθοποιού. Και ο ίδιος ο Johnny Depp είχε δημοσιεύσει απ’ την πλευρά του εικόνες όπου φαινόταν τραυματισμένος, όπως υποστήριζε, εξαιτίας της Amber.

Τελικά, το περασμένο Καλοκαίρι ο ηθοποιός είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατηγορώντας την The Sun και συγκεκριμένα όλο τον όμιλο News Group Newspapers (NGN) για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς ο εκδότης σε άρθρο του τον Απρίλιο του 2018 είχε γράψει ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του, με τον χαρακτηρισμό «άντρας που χτυπά τη σύζυγό του». «Πώς μπορεί η J. K. Rowling να είναι πραγματικά χαρούμενη που ο Johnny Depp, ο οποίος χτυπά τη σύζυγό του, πήρε τον ρόλο για το νέο φιλμ Fantastic Beasts»; αναρωτιόταν ο συντάκτης στο άρθρο του.

Η Amber Heard είχε καταγγείλει τον ηθοποιό για κακοποίηση, όμως, ο Depp είχε αρνηθεί τις κατηγορίες. Η απόφαση της δίκης τελικά εκδόθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και ήταν ότι οι χαρακτηρισμοί για τον ηθοποιό στο άρθρο ήταν ουσιαστικοί αληθινοί.

Ο ίδιος αρνήθηκε τον περασμένο μήνα να ασκήσει έφεση για την υπόθεση δυσφήμισης εναντίον του NGN, με τους δικηγόρους του να λένε ότι «ανυπομονεί να παρουσιάσει την πλήρη, αδιάψευστη απόδειξη της αλήθειας, σε άλλη υπόθεση δυσφήμισης στις ΗΠΑ».

Έρχονται τα ντοκιμαντέρ για τη διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard

Δημιουργοί σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζονται να καταγράψουν σε ντοκιμαντέρ τους δικαστικούς αγώνες που έδωσε ο ηθοποιός. Μεταξύ των ντοκιμαντέρ της εταιρείας παραγωγής Optomen, είναι ένα πρόγραμμα του ITV με τίτλο «Depp vs Heard». «Η ιστορία για το πώς ένας πολυεκατομμυριούχος, εκπρόσωπος του χρυσού box office ήταν ο δημιουργός της δικής του πτώσης είναι ένα πολύ εντυπωσιακό θέμα που δεν μπορεί να μείνει ανεξερεύνητο», σημείωσε μια πηγή στην εφημερίδα The Sun.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard γίνεται ντοκιμαντέρ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα