Αλλάζουν όλα στο Survivor μετά το Πάσχα! Όσα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης και bonus οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

14:04 20/4/2021 - Πηγή: iPop

Τίποτα δε μένει ίδιο στο Survivor μετά το Πάσχα. Όλα όσα θα αλλάξουν στο ριάλιτι επιβίωσης, ένα μεγάλο έπαθλο-έκπληξη και οι νέοι παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ανατροπές, καβγάδες, εντάσεις, το φετινό Survivor τα έχει όλα. Όμως, οι ισορροπίες θα αλλάξουν και πάλι μετά το Πάσχα.

Τι θα συμβεί; Θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο παλιοί παίκτες; Θα αλλάξουν πάλι οι ομάδες; Όλα όσα θα δούμε!

Τι αλλάζει στο Survivor μετά το Πάσχα;

Ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στο Πρωινό μερικές από τις αλλαγές που θα γίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης μετά το Πάσχα. Όπως είπε, το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ το πρώτο έπαθλο θα είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Αλλάζουν όλα στο Survivor μετά το Πάσχα. Το παιχνίδι γίνεται ατομικό, διαλύονται οι ομάδες και θα γίνει ένα μίνι event στον Άγιο Δομίνικο. Θυμόμαστε στις προηγούμενες διαλύσεις ομάδων όταν γινόταν πλέον το παιχνίδι ατομικό και ο κάθε παίκτης αγωνιζόταν για τη δική του επιβίωση ένα από τα πρώτα έπαθλα ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι. Αυτό το έπαθλο δεν θα δοθεί φέτος λόγω της πανδημίας. Το πρώτο έπαθλο στο πρώτο ατομικό αγώνισμα είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου, σε ένα μήνα από τώρα, στις 15 με 20 Μαΐου θα εμφανιστούν στον Άγιο Δομίνικο τρεις από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Δυο άνδρες και μια γυναίκα. Αυτό θα γίνει την πρώτη εβδομάδα, αφού θα έχει γίνει ατομικό το αγώνισμα. Αυτοί οι παίκτες, όμως, δε θα εμφανιστούν εκεί για να αγωνιστούν και πάλι, αλλά θα μπουν στο παιχνίδι για μία μέρα για μια γιορτή που θα γίνει από τον Ατζούν.

28 σελίδες είναι το συμβόλαιο των παικτών του Survivor! Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να κάνουν;

Bonus: Ποιοι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα;

Στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας οι μπλε επικράτησαν με σκορ 10-6 και οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ένα άτομο στο συμβούλιο του νησιού. Ο Τριαντάφυλλος ψηφίστηκε για 8η φορά ως αδύναμος παίκτης αγωνιστικά και είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ποιοι θα ακολουθήσουν;

Σύμφωνα με τα spoilers, την δεύτερη ασυλία κερδίζουν και πάλι οι μπλε με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση να είναι τρεις και όλοι από την κόκκινη ομάδα. Η κάλπη φαίνεται πως θα δείξει τον Αλέξη Παππά, ενώ ο Σάκης έχοντας το κολιέ της ατομικής ασυλίας καλείται να επιλέξει ένα ακόμα άτομο ως υποψήφιο μεταξύ του Ηλία και του Γιώργου, αφού οι γυναίκες είναι μόνο δύο και δεν μπορούν να ψηφιστούν. Έτσι λοιπόν, υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Are you ready !

Spoiler

Ασημακόπουλος

‘Αλεξ #survivorgr

— kostas-misthoforos-pirate- (@costasanagno) April 19, 2021

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αλλάζουν όλα στο Survivor μετά το Πάσχα! Όσα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης και bonus οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλλάζουν, Survivor, Πάσχα Όσα,allazoun, Survivor, pascha osa