Η Χίλαρι πήρε… τα βουνά μετά την ήττα της (Photo)

11:20 11/11/2016 - Πηγή: iPop

Τα… βουνά πήρε η Χίλαρι Κλίντον μετά την ήττα της στις αμερικάνικες εκλογές, όπως αποδεικνύεται από φωτογραφία που ανέβηκε στα social media κι έκανε το γύρο του Διαδικτύου.

Μια γυναίκα απ’ τα βόρεια προάστια της Νέας Υόρκης έκανε πεζοπορία όταν συνάντησε ξαφνικά μπροστά της την Χίλαρι Κλίντον μαζί με τον σύζυγό της Μπιλ και τα σκυλιά τους!

Η γυναίκα έγραψε στο Facebook της ανεβάζοντας μια φωτογραφία

μαζί με την Χίλαρι:

Αφότου ένιωσα τόσο πληγωμένη από το εκλογικό αποτέλεσμα, ήλπιζα να χαλαρώσω κάνοντας πεζοπορία με την μικρή μου κόρη και το σκύλο μας την Πέμπτη. Αποφάσισα να κάνουμε μια βόλτα σε ένα από τα αγαπημένα μας μέρη στο Chappaqua. Ήμασταν μόνοι μας εκεί και ήταν τόσο όμορφα και χαλαρωτικά. Άκουσα ένα θρόισμα να έρχεται προς το μέρος μας και καθώς έβγαινα από το ξέφωτο είδα την Χίλαρι Κλίντον και τον Μπιλ με τα σκυλιά τους να κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με εμένα. Την αγκάλιασα και της είπα πως μία από τις πιο περήφανες στιγμές μου ως μητέρα ήταν όταν πήρα την κόρη μου μαζί μου για να την ψηφίσω. Με αγκάλιασε και με ευχαρίστησε και ανταλλάξαμε κάποια αστεία και στη συνέχεια τους άφησα να συνεχίσουν το δρόμο τους

The post Η Χίλαρι πήρε… τα βουνά μετά την ήττα της (Photo) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα