Η απενοχοποίηση των sex toys: Όσα έχεις στο μυαλό σου είναι τελείως λάθος!

15:59 17/9/2020 - Πηγή: iPop

Το σεξ σίγουρα είναι ένα από τα βασικά θέματα σε μια σχέση. Και με το σεξ συνδέονται και τα sex toys. Δεν είναι κακό να τα χρησιμοποιείς, ίσα ίσα απογειώνουν το σεξ και σπάνε τη ρουτίνα, που μπορεί να επέλθει στη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού. Υπάρχουν όμως ορισμένοι μύθοι για τα sex toys που μπορεί να έχεις ακούσει αλλά δεν ισχύουν. 

Πάμε να απενοχοποιήσουμε τα ερωτικά παιχνίδια;

Οι μύθοι για τα sex toys που έχεις ακούσειΤα sex toys είναι μόνο για άτομα που έχουν κακή σεξουαλική ζωή ή δεν έχουν καθόλου

Η αλήθεια είναι ότι οποιοδήποτε άτομο μπορεί να έχει και να χρησιμοποιεί ένα sex toy. Στην πραγματικότητα σύμφωνα με έρευνα που έγινε για τους δονητές, τα άτομα που χρησιμοποιούν sex toys έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν και άλλες μορφές σεξ (με ή χωρίς σύντροφο), από εκείνα που δεν χρησιμοποιούν. Δεδομένου ότι το 20-30% των ερωτηθέντων είπαν ότι έχουν χρησιμοποιήσει sex toy έστω μια φορά στη ζωή τους, δεν γίνεται να είχαν όλοι άσχημη σεξουαλική ζωή.

UnsplashΑν η γυναίκα έχει sex toy, δεν χρειάζεται σύντροφο

Στην πραγματικότητα τα sex toys δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση τους ανθρώπους. Το sex toy δεν θα σου φτιάξει πρωινό, ούτε θα σου πει γλυκόλογα. Εάν ένας άντρας πει ότι δεν θέλει η κοπέλα του να έχει sex toys επειδή σημαίνει ότι δεν τον χρειάζεται, τότε θα πρέπει να γίνει μια πολύ σοβαρή κουβέντα για το τι θεωρεί ότι είναι σχέση. Γιατί αν θεωρεί ότι αυτό που έχει σημασία είναι μόνο αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια τους, τότε μάλλον θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει το νόημα της σχέσης.

Τα sex toys κάνουν το σεξ λιγότερο φυσικό

Αρχικά δεν υπάρχει φυσικό και μη φυσικό σεξ. Τα sex toys δεν λειτουργούν μόνα τους ώστε να αποβάλλουν τη φυσικότητα από το σεξ. Τα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για την ευχαρίστησή τους. Επομένως όσο φυσικό είναι το σεξ χωρίς sex toys, άλλο τόσο είναι και με τη βοήθειά τους.

ShutterstockΤα sex toys μπορούν να προκαλέσουν κάποια βλάβη στο σώμα σου

Οι φίλοι σου που είναι ενάντια στη χρήση των sex toys, προσπαθούν να σε πείσουν με διάφορα επιχειρήματα, μεταξύ των οποίων είναι και η βλάβη που μπορεί να προκαλέσουν στο σώμα σου. Όμως, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι τα σεξουαλικά παιχνίδια προκαλούν κάποια βλάβη. Εάν δεν τα χρησιμοποιήσεις σωστά, μπορεί να τραυματιστείς. Αλλά το ίδιο ισχύει και κατά τη διάρκεια του σεξ με το φίλο σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες και αυτό:

Η ιστορία των sex toys

Photo: Unsplash

Το άρθρο Η απενοχοποίηση των sex toys: Όσα έχεις στο μυαλό σου είναι τελείως λάθος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα