Σάββας Πούμπουρας και Αρετή Θεοχαρίδη: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

13:27 31/7/2019 - Πηγή: iPop

Σάββας Πούμπουρας και Αρετή Θεοχαρίδη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του θα γίνουν γονείς σε μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ!, η Αρετή Θεοχαρίδη είναι έγκυος και μάλιστα φαίνεται πως διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το φύλο του μωρού.

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη μετά από επτά χρόνια σχέσης και δύο γάμου θα ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους

ευτυχία, κρατώντας στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Προς το παρόν το ζευγάρι δεν μοιραστεί την είδηση της εγκυμοσύνης δημοσίως, κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση, αφού οι δυο τους κρατάνε έτσι κι αλλιώς χαμηλούς τόνους.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο γάμος τους ήταν κρυφός, με τον Σάββα Πούμπουρα να λέει λίγο μετά τον γάμο του ότι δεν ήταν καλεσμένοι ούτε καν οι γονείς τους!

Δεν είμαστε αυστηροί με τις παραδόσεις… αυτά τα τετριμμένα για να αποδείξω ότι είμαστε παντρεμένοι δεν είναι στα δικά μας τα κεφάλια…Γιατί να έρθουν οι γονείς μας στο γάμο; Εγώ παντρεύομαι

Πριν από μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 8 Ιουλίου, ο Σάββας Πούμπουρας είχε ανεβάσει μια γλυκιά φωτογραφία με τη γυναίκα της ζωής του και είχε γράψει, με αφορμή τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους:

2nd year done, 98 to go!

Keywords
Τυχαία Θέματα