Η άμεση απάντηση του Βαλλιανάτου στην Βούλτεψη

19:31 28/12/2015 - Πηγή: iPop

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στις δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη ότι τα ζευγαράκια που φιλήθηκαν στα θεωρεία της Βουλής θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί.

Ο κ.Βαλλιανάτος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε πως:

«Θα ήθελα να πω στην κυρία Βούλτεψη ότι δεν είμαι διατεθειμένος να απολογηθώ για ένα φιλί. Εκείνη πρέπει να απολογηθεί γιατί η Κυβέρνησή της, διέσυρε τη χώρα με το νόμο περί συμφώνου συμβίωσης, το οποίο αποκλείει μια μεγάλη μερίδα πολιτών. Είναι Χριστούγεννα

και η κυρία Βούλτεψη θα έπρεπε να ντρέπεται που η Ελλάδα στο παρελθόν ήταν μια ομοφοβική χώρα και να χαίρεται που με την απουσία της η Ελλάδα προχωράει.

Καλούμαι τώρα να απολογηθώ για ένα φιλί που δόθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα, μετά από μια εξαντλητική μέρα και μετά από 30 χρόνια αγώνων για αυτήν την κατηγορία ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να αγαπιούνται και να φιλιούνται».

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η Σοφία Βούλτεψη είχε προκαλέσει με τις δηλώσεις της για τα ομόφυλα φιλιά στη Βουλή, λέγοντας συγκεκριμένα πως «απουσίαζα από την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ζευγαράκια στα θεωρεία που έπρεπε να έχουν συλληφθεί».

The post Η άμεση απάντηση του Βαλλιανάτου στην Βούλτεψη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα