Η Zendaya δίνει «rendez-vous» με τον οίκο Valentino και αποδεικνύει πως είναι η πιο σέξι γυναίκα του Hollywood!

12:17 22/2/2022 - Πηγή: iPop

Η Zendaya ξεπροβάλλει από μια σκοτεινή πόρτα και εμφανίζεται σε έναν ηλιόλουστο δρόμο, φορώντας ένα μπλε ηλεκτρίκ μεταξωτό μπλουζάκι και μακριά φούξια κάπα και όλοι αναρωτιόμαστε πόσο όμορφη είναι αυτή η κοπέλα! Η αγαπημένη μας σταρ είναι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο στην τελευταία διαφημιστική καμπάνια του Valentino, Rendez-Vous. Η καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είναι εμπνευσμένη από τις έννοιες της κίνησης και την οικεία αλληλεπίδραση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου και η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσαν να βρουν καταλληλότερο μοντέλο.

Από τότε που έγινε η μούσα του brand για τον πολυτελή οίκο μόδας τον Δεκέμβριο του 2020, η Zendaya έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες διαφημίσεις Valentino και έχει τιμήσει τον οίκο μόδας σε πολλαπλές εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το vintage ασπρόμαυρο φόρεμα Valentino που φόρεσε στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Euphoria τον περασμένο μήνα; Η απάντηση, νομίζω είναι, κανείς!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Μετά τη Gigi…αυτό είναι το νέο πρόσωπο του Tommy Hilfiger!

Μία ματιά στο βίντεο της Zendaya αρκεί για να σου φτιάξει η μέρα!

Η διαφημιστική καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 γυρίστηκε στα στούντιο Warner Bros στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Η χαλαρωτική αλλά χαρούμενη μελωδία του “Crystalised” των The XX παίζει καθώς η Zendaya περιστρέφεται στο σετ, με το σώμα της να βρίσκεται σε αρμονία με τους διάφορους ανθρώπους που συναντά. Ο ίδιος ο Piccioli κάνει ένα cameo καθώς και ο στυλίστας Law Roach. Και οι δύο αλληλεπιδρούν με τη Zendaya και τη βοηθούν να φτιάξει το τέλειο ρούχο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Η διαφημιστική καμπάνια μοιάζει με ταινία της δεκαετίας του ’80. Η κάμερα παρακολουθεί συνεχώς το μοντέλο καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της, ακόμη και όταν το σκηνικό, ο φωτισμός και τα κοστούμια συνεχίζουν να αλλάζουν. 

Οι κινηματογραφιστές Marcell Rev (ο οποίος εργάζεται επίσης στο Euphoria ) και ο Scott Sakamoto χειρίζονται την κάμερα, εξερευνώντας τις ατελείωτες δυνατότητες του φωτός και της σκιάς. Τα ζωντανά και τολμηρά ρούχα της Zendaya αντιπαραθέτουν το ουδέτερο παρασκήνιο που σχεδίασε ο καλλιτεχνικός σκηνοθέτης του κινηματογράφου Happy Massee.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Pierpaolo Piccoli έχει συζητήσει στο παρελθόν τη σχέση του Valentino με την ηθοποιό: «Γι’ αυτό την επέλεξα, για όλα όσα αντιπροσωπεύει. Μέσα από μια αισθητική επιλογή, είναι δυνατό να αναπαραστήσουμε μια ολόκληρη ταυτότητα. Αυτή είναι η δύναμη της μόδας και αυτή είναι η δύναμη των ανθρώπων», είπε. «Πιστεύω ότι είναι θεμελιώδες να περνάμε ισχυρά μηνύματα μέσα από την ταυτότητα ενός ατόμου και η Zendaya αντιπροσωπεύει τέλεια τις αξίες που θέλω να υπερασπίζεται ο Valentino, όπως η ισότητα και η συμμετοχή. Επέλεξα τη Zendaya ως άτομο, για αυτό που πρεσβεύει και όχι ως μοντέλο».

Δες εδώ το σχετικό βίντεο της Zendaya στην καμπάνια Valentino:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Zendaya δίνει «rendez-vous» με τον οίκο Valentino και αποδεικνύει πως είναι η πιο σέξι γυναίκα του Hollywood! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα