Η Selena Gomez έδωσε την καλύτερη απάντηση στο bodyshaming που δέχτηκε μετά την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες

11:54 15/1/2023 - Πηγή: iPop

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα συνεχίζουμε να το λέμε για όσο χρειαστεί: Κανένα πρότυπο ομορφιάς δεν αποτελεί το ιδανικό, όλοι οι άνθρωποι είναι μοναδικοί και αυτό πρέπει να το υποστηρίζουμε. Δυστυχώς όμως, δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο και έτσι πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με τους body shamers, η φαντασία των οποίων οργιάζει όταν πρόκειται να πουν άσχημα σχόλια για την εμφάνιση κάποιου.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Selena Gomez,

η οποία αφού παρευρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες 2023 την Τρίτη 10/01, έλαβε πλήθος αρνητικών σχολίων από χρήστες του Διαδικτύου σχετικά με την εμφάνισή της ενώ πόζαρε στις κάμερες της εκδήλωσης.

«My Mind and Me»: Το νέο ντοκιμαντέρ της Selena Gomez για την ψυχική υγεία απέκτησε επίσημο trailer! – Πότε κάνει πρεμιέρα;

Φορώντας ένα εντυπωσιακό σχέδιο Valentino βελούδινης τουαλέτας με ψηλό σκίσιμο και statement μανίκια, η 30χρονη Gomez, εμφανίστηκε στο Beverly Hills αφού προτάθηκε για την καλύτερη ερμηνεία από ηθοποιό σε τηλεοπτική σειρά, κωμωδία ή μιούζικαλ για τον ρόλο της Mabel Mora στη σειρά της Hulu «Only Murders in the Building».

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomeznewsxoxo)

Απάντηση Selena Gomez στο body shaming: Ο αποστομωτικός τρόπος με τον οποίο το χειρίστηκε

Και μπορεί να μην κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία αυτή, η τραγουδίστρια όμως κέρδισε το διαδίκτυο, απαντώντας στους χρήστες που εξέφρασαν μη κολακευτικά σχόλια για το σώμα της μετά την κοινοποίηση φωτογραφιών της από την εκδήλωση.

Σε βίντεο που ανέβασε σε Instagram Live και αναδημοσίευσε και το popnewsdaily στον λογαριασμό του στο TikTok, η Gomez απαντά στις επικρίσεις ενώ συζητά με την 9χρονη αδελφή της, Gracie Elliott Teefey.

Selena Gomez και Hailey Bieber: Πόζαραν αγκαλιά και έγραψαν ιστορία!

«Είμαι λίγο γεμάτη τώρα επειδή απόλαυσα τις διακοπές μου» είπε στους θαυμαστές της και στράφηκε στην αδελφή της που το επιβεβαίωσε με τις δυο τους να γελούν χαρούμενα.

@popnewsdaily

She was also streaming Taylor and miley in the car #selenagomez #bodyshaming #bodypositivity #mileycyrus #taylorswift

original sound – PopNewsDaily

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Gomez – η οποία είχε μια περίπλοκη σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα τα διέγραψε από το τηλέφωνό της το 2019 – σχολίασε την επιστροφή της στο Instagram. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 10/01, η ίδια άφησε να εννοηθεί ότι επέστρεψε στην εφαρμογή, κοινοποιώντας μια σειρά από τρεις selfies που τραβήχτηκαν με το δικό της τηλέφωνο, το οποίο περιείχε μια μωβ θήκη χαραγμένη με πεταλούδες.

«Περίμενε, μπορείς να καταλάβεις ότι είμαι εγώ πίσω στο Instagram»; έγραψε τη λεζάντα της ανάρτησης.

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Τις τελευταίες εβδομάδες, η σταρ άρχισε να δημοσιεύει όλο και περισσότερα προσωπικά στιγμιότυπα, δίνοντας στους ακόλουθούς της μια ματιά από τον εσωτερικό της κύκλο.

Αφού έκανε πολλά διαλείμματα από το Instagram όλα αυτά τα χρόνια, η Gomez αποκάλυψε το 2019 ότι δεν είχε πλέον την εφαρμογή, καθώς τα αρνητικά σχόλια στις αναρτήσεις της την είχαν κάνει να αισθάνεται «κατάθλιψη». Η τραγουδίστρια του «Lose You to Love Me» είπε συγκεκριμένα στη Vogue το 2021 ότι ήταν εκτός Διαδικτύου τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Selena Gomez βάζει τέλος στα social media προστατεύοντας την ψυχική της υγεία

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Selena Gomez έδωσε την καλύτερη απάντηση στο bodyshaming που δέχτηκε μετά την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα