Miley Cyrus: Βαδίζει στο δρόμο που χάραξε η Shakira και ρίχνει «σπόντες» στον πρώην σύζυγό της μέσα από το νέο της τραγούδι

18:04 14/1/2023 - Πηγή: iPop

Χθες το βράδυ 13/01, μετά από εβδομάδες ενθουσιασμού μεταξύ των θαυμαστών της, η Miley σηματοδότησε την έναρξη της νέας χρονιάς κυκλοφορώντας το ολοκαίνουργιο single της, με τίτλο «Flowers».

Η πρώτη καμπάνια αρωμάτων της Miley Cyrus σε συνεργασία με την Gucci Beauty είναι γεγονός!

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Miley Cyrus

Το

κομμάτι κυκλοφόρησε μαζί με ένα εκπληκτικό μουσικό βίντεο και έρχεται ως το πρώτο τραγούδι από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της, «Endless Summer Vacation», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου και έχει χαρακτηριστεί ως μια «επιστολή αγάπης»

Στο νέο τραγούδι, η Miley ψάχνει να βρει χαρά και κουράγιο μετά από έναν οδυνηρό χωρισμό, με το ρεφρέν να επικεντρώνεται στο να αγοράζεις λουλούδια στον εαυτό σου και να μαθαίνεις πώς να αγκαλιάζεις την ανεξαρτησία σου.

Ομοίως, φαίνεται να επικεντρώνεται στην ελευθερία και την ενδυνάμωσή της, με την ίδια να βγαίνει από το χρυσό φόρεμά της – ίσως αντιπροσωπεύοντας κάποια προηγούμενη σχέση – πριν απολαύσει τη δική της παρέα και τη νέα της ευτυχία σε μια άδεια έπαυλη.

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι ο ύμνος του χωρισμού είναι ένα πολύ έντονο νεύμα στον πρώην σύζυγο της Miley, Liam Hemsworth.

Ο Liam και η Miley ήταν μαζί για μια δεκαετία, αφού η σχέση τους ξεκίνησε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας τους, «The Last Song», το 2009. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε δύο φορές πριν παντρευτούν επίσημα κατά τη διάρκεια μιας τελετής τον Δεκέμβριο του 2018. Ωστόσο, σε λιγότερο από ένα χρόνο, τον Αύγουστο του 2019, ανακοινώθηκε ότι η Miley και ο Liam είχαν χωρίσει οριστικά.

Ο γάμος που έληξε… νωρίς! Χώρισε η Miley Cyrus και αυτός είναι ο λόγος

Τι κρύβεται πίσω από τους στίχους του κομματιού;

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι το διαζύγιό της χρησίμευσε ως η κύρια έμπνευση για το νέο τραγούδι. Η πρώτη ένδειξη – και αναμφισβήτητα η πιο πειστική – είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του single.

Ενώ στις ΗΠΑ το τραγούδι μπορεί να κυκλοφόρησε στις 12 Ιανουαρίου, η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του προωθήθηκε ως 13 Ιανουαρίου — που είναι τα γενέθλια του Liam. Και, προφανώς, δεν άργησαν οι θαυμαστές να συνδέσουν τα γεγονότα.

Εκτός από τη χρονική στιγμή του τραγουδιού, υπάρχει επίσης ένα πλήθος στίχων που φαίνεται να κάνουν άμεσες αναφορές στον γάμο της ίδιας και του Liam. Για παράδειγμα, στον πρώτο στίχο, η Miley τραγουδά: «Ήμασταν καλοί, ήμασταν χρυσός / Είδος ονείρου που δεν μπορεί να πουληθεί / Ήμασταν σωστοί μέχρι που δεν ήμασταν / Φτιάξαμε ένα σπίτι και το είδαμε να καίγεται».

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Εκτός από τον σχολιασμό για τις πρώτες μέρες της σχέσης τους, η τελευταία γραμμή φαίνεται να είναι μια αναφορά στο σπίτι του ζευγαριού στο Μαλιμπού, το οποίο κάηκε κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στο Woolsey στη Νότια Καλιφόρνια λίγο πριν τον γάμο τους τον Νοέμβριο του 2018.

Και ενώ οι στίχοι είναι γεμάτοι από στίχους που προκαλούν σκέψη, το γνώριμο ρεφρέν του τραγουδιού ήταν που έκανε τους θαυμαστές να συζητούν εν όψει της κυκλοφορίας του.

Αν έχεις ακούσει το «Flowers», ίσως έχεις παρατηρήσει ότι το αισιόδοξο ρεφρέν φαίνεται να είναι μια παρεμβολή του επιτυχημένου τραγουδιού του Bruno Mars το 2013, «When I Was Your Man», το οποίο έχει να κάνει με τις τύψεις μετά τον χωρισμό και ξεκινά με τους στίχους: «Θα έπρεπε να σου είχα αγοράσει λουλούδια / Και να σου κρατούσα το χέρι».

Φαινομενικά χρησιμοποιώντας το «Flowers» ως απάντησή της, η Miley τραγουδά: «Μπορώ να μου αγοράσω λουλούδια / να γράψω το όνομά μου στην άμμο / να μιλάω στον εαυτό μου για ώρες / να λέω πράγματα που δεν καταλαβαίνεις».

Δεν υπάρχει σαφής εξήγηση ως προς το γιατί η Miley μπορεί να επέλεξε αυτό το τραγούδι συγκεκριμένα για να απαντήσει. Ωστόσο, οι θαυμαστές στο Twitter εικάζουν ότι ο Bruno Mars μπορεί να έπαιξε έναν ιδιαίτερο ρόλο στον γάμο της και του Liam, κυκλοφορώντας ένα βίντεο με το ζευγάρι να χορεύει με τη μουσική του την ημέρα του γάμου τους.

someone said bruno mars was caught in the middle of this like a child of divorce and I couldn't agree more this was on the day of their wedding..pic.twitter.com/QBAwNI1DD6

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Miley Cyrus, Βαδίζει, Shakira,Miley Cyrus, vadizei, Shakira