Η Rihanna έβαλε το απόλυτο μπουφάν για το 2020!

14:33 2/12/2019 - Πηγή: iPop

Γνωρίζουμε ότι τα puffy μπουφάν είναι στη μόδα αλλά τι άλλο μπορείς να φορέσεις αν δεν σου αρέσει το φουσκωτό μπουφάν; Ποιο είναι το απόλυτο trend στα μπουφάν για το 2020; Η αγαπημένη Riri το φόρεσε κι μας ενέπνευσε!

Κάθε μέρα ξυπνάς και αναρωτιέσαι τι να φορέσεις και τι μπουφάν να βάλεις να ταιριάζει με τα ρούχα σου και να είναι και για την εποχή. Απ’ την άλλη, αν είσαι στη φάση που θέλεις να αγοράσεις μπουφάν, τότε σου έχουμε το καλύτερο ή το πιο stylish.

Ποιο είναι το trend στα μπουφάν που θα δεις παντού το 2020; Αυτό που φόρεσε η Rihanna

και πρωτοπόρησε για ακόμη μια φορά. Είναι το μπουφάν του «μπαμπά» που θα σε γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω. Είναι vintage κι εμείς έχουμε μια αδυναμία στα vintage κομμάτια, είναι πολύ ζεστό και stylish.

View this post on Instagram

just wanted to show y’all my coat…again. @FENTY

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Nov 30, 2019 at 3:29am PST

Το συγκεκριμένο μπουφάν είναι απ’ τη συλλογή της Fenty και βγαίνει σε μια camel απόχρωση που θα αγαπήσεις.

Είναι το μπουφάν που θέλεις καθημερινά για τα looks στο γραφείο και όχι μόνο. Είναι ζεστό, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και μπορείς να το φορέσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

View this post on Instagram

Ready for Cold-sunny-days. Oversized coat with matching scarf in caramel. #Release1119 #FENTY

A post shared by FEИTY (@fenty) on Nov 25, 2019 at 3:00pm PST

Και μπορεί το συγκεκριμένο κομμάτι να είναι λιγάκι υπερβολικό καθώς έχει και ασορτί κασκόλ, αλλά μπορείς να φορέσεις το μπουφάν από μόνο του χωρίς το κασκόλ για τις πολύ κρύες μέρες του Χειμώνα.

Μπορείς να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου παντελόνι κι ένα πουκάμισο ή με ένα πουλόβερ. Δεν είναι το κατάλληλο πανωφόρι για τις πιο βραδινές σου εμφανίσεις αλλά θα σου λύσει τα χέρια στην καθημερινότητά σου και θα σε κρατά ζεστή ακόμη και στα χιόνια.

Η Rihanna το λανσάρει κι έχει γίνει trend. Καθώς, όμως, στο Fenty η τιμή του είναι αρκετά τσιμπημένη μπορείς να βρεις το ίδιο μπουφάν σε πολύ πιο οικονομική τιμή.

Αλλά και πάλι αξίζει να δώσεις λίγα παραπάνω, να επενδύσεις σε ένα μπουφάν που θα σου κρατήσει για χρόνια. Αν πάλι είχε ο παππούς σου ή ο μπαμπάς σου ένα τέτοιο μπουφάν (διόλου απίθανο) μπορείς να το δοκιμάσεις γιατί πλέον είναι stylish!

Δες και αυτό:

Το πιο φθηνό μπουφάν απ’ τα H & M είναι και το πιο stylish!

Το άρθρο Η Rihanna έβαλε το απόλυτο μπουφάν για το 2020! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα