Celebrities που καταρρίπτουν τα πρότυπα ομορφιάς κι αγαπούν το σώμα τους

12:40 2/12/2019 - Πηγή: iPop

Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά όταν πρόκειται για τους celebrities… είναι σαν να περνούν από ακτινογραφία κάθε φορά, αφού όλοι τους προσέχουν (και τους σχολιάζουν) απ’ την κορυφή μέχρι τα νύχια. Celebrities και πρότυπα ομορφιάς που… καταρρίπτονται. 

Πολύ λεπτή, πολύ παχιά, με καμπύλες, πολύ στεγνή… ποτέ δεν είναι αρκετά καλές για τα μάτια πολλών ανθρώπων που ξέρουν απλώς να κρίνουν έχοντας στο νου συγκεκριμένα πρότυπα.

Celebrities και πρότυπα ομορφιάς… Ποια είναι η σύνδεση; Οι αγαπημένοι μας διάσημοι πολλές φορές έχουν καταρρίψει τα όποια πρότυπα επικρατούν, έχουν αγκαλιάσει το σώμα

τους και έχουν εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους.

Jennifer Aniston

View this post on Instagram

Girl’s best friend… bring Clyde to work day.

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Nov 13, 2019 at 1:02pm PST

Πριν αποκτήσεις τον ρόλο της στα Φιλαράκια, η Jennifer Aniston έπρεπε να χάσει 13 κιλά.

Ο agent που την είχε αναλάβει, της είχε πει πως αν θέλει να παραμείνει στο Hollywood θα πρέπει να αδυνατίσει. Χρόνια μετά, η Jennifer ομολόγησε πως έχει κουραστεί από όλο αυτό. Συγκεκριμένα, είχε γράψει «δεν είμαι έγκυος. Έχω κουραστεί.  Έχω κουραστεί με τον λεπτομερή έλεγχο, με το αθλητικό look, με το body shaming που συμβαίνει καθημερινά υπό το πρόσχημα της «δημοσιογραφίας». Το πώς βλέπουμε τις γυναίκες και ο έλεγχος στον οποίο τις βάζουμε είναι παράλογα και ενοχλητικά».

Kristen Bell

View this post on Instagram

#frozen2 (Otherwise know as the SECOND year in a row my daughter demanded I be elsa to match her)

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on Oct 31, 2018 at 9:26pm PDT

Όλοι γνωρίζουμε πόσο αλλάζει το σώμα μετά τη γέννα. Η Kristen Bell είναι ένα λαμπρό παράδειγμα των γυναικών που αποδέχονται το σώμα τους μετά τη γέννα και τις αλλαγές που συμβαίνουν. Η ίδια πιστεύει πως όταν παθαίνεις εμμονή με τα κιλά μετά τη γέννα τότε σπαταλάς τους πιο πολύτιμους μήνες μετά τη γέννα.

«Δεν είμαι μια γυναίκα της οποίας η αξία εξαρτάται από το μέγεθος του φορέματος», είπε η Bell.

Lady Gaga

View this post on Instagram

Angel Baby

Keywords
Τυχαία Θέματα
Celebrities,