Η Kristen Stewart και η σύντροφός της Dylan Meyer αρραβωνιάστηκαν και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

20:01 2/11/2021 - Πηγή: iPop

Ευχάριστα νέα! Η Kristen Stewart αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να παντρευτεί τη σύντροφό της Dylan Meyer! Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε τις στιγμές χαράς με τη σύντροφό της στο «The Howard Stern Show»! Πόσο γλυκούλες;

«Παντρευόμαστε, θα το κάνουμε!», δήλωσε η Kristen Stewart.

«Ήθελα να μου κάνει πρόταση γάμου, οπότε νομίζω ότι το είχα κάνει πολύ ξεκάθαρο κι εκείνη πήρε την απόφαση. Παντρευόμαστε, συμβαίνει!»

Η Kristen Stewart αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη της!

Η σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε το 2019 μετά τον χωρισμό της Kristen Stewart από το super model Stella Maxwell. Μάλιστα, πηγή ανέφερε, τότε, ότι η σταρ ήταν πολύ επικεντρωμένη στη σχέση της. «Η Kristen περνάει χρόνο με την Dylan και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Έβλεπε τη Stella για λίγο όσο λειτουργούσε, αλλά τώρα έχει προχωρήσει με την Dylan», είχε πει πηγή στο  E! News.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dylan Meyer (@spillzdylz)

Η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η πρώτη φορά που είπε το «Σ ‘αγαπώ» στη Meyer ήταν μόλις δύο εβδομάδες μετά το πρώτο τους ραντεβού. «Ήταν πολύ αργά, και ήμασταν σε ένα άθλιο μπαρ. Οι φίλοι της ήταν εκεί και ήθελαν να φύγουν, και εγώ είπα: «Ω, φίλε, είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί σου. Είμαστε τόσο όμοιες αλλά τόσο διαφορετικές.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dylan Meyer (@spillzdylz)

Τον περασμένο Ιούλιο, οι φήμες για μυστικό γάμο μεταξύ τους ήταν πολύ έντονες, αφού εθεάθησαν με ίδια δαχτυλίδια. Ωστόσο, καμιά τους δεν επιβεβαίωσε ή αρνήθηκε κάτι. Όπως φαίνεται, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε τώρα για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kristen Stewart και η σύντροφός της Dylan Meyer αρραβωνιάστηκαν και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα