Η Jessica Simpson με μία «αγνώριστη» φωτογραφία της σου ανοίγει την ψυχή της και μιλά για τη μάχη της με τον αλκοολισμό

14:10 2/11/2021 - Πηγή: iPop

Η Jessica Simpson σου δίνει μια μικρή γεύση από τη μάχη της με τον αλκοολισμό, μοιράζοντας μια «αγνώριστη» φωτογραφία της πριν από τέσσερα χρόνια. Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο σου στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα και μιλάει για όλα όσα φοβόταν.

Η 41χρονη τραγουδίστρια, η οποία αποκάλυψε τις μάχες της κατά του εθισμού της στο αλκοόλ στα απομνημονεύματά της το 2020 με την ονομασία «Open Book», δημοσιοποίησε στο Instagram τη Δευτέρα, 02/11,

μια φωτογραφία της με ροζ φούτερ, ενώ κάθεται σε ένα μαξιλάρι, καθώς οι αχτίδες του ήλιου αγγίζουν το πρόσωπό της.

Η αλλαγή της Jessica Simpson και το ταξίδι της με τον αλκοολισμό

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε με αφορμή τα τέσσερα χρόνια που απέχει εντελώς από το αλκοόλ ενώ όπως έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια, «η συγκεκριμένη εκδοχή του εαυτού της που απεικονίζεται στη φωτογραφία, δείχνει ένα άτομο που πρέπει να επουλώσει ακόμη αρκετά ψυχικά τραύματα».

«Αυτό το άτομο ένα πρωινό του 2017, στις 1 Νοεμβρίου, είναι μία αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου. Ο δρόμος προς το ταξίδι της αυτο-ανακάλυψης ήταν μακρύς», ανέφερε κάτω από το post.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

«Ήξερα εκείνη τη στιγμή πως θα έπαιρνα πίσω το φως που μου στερούσα, πως θα έβγαινα νικήτρια στην εσωτερική μάχη για αυτοσεβασμό». Η Simspon, η οποία έχει γράψει και την αυτοβιογραφία της με τίτλο “Open Book”, ήξερε καλά πως χρειαζόταν άμεσα να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ επειδή ήταν «εξουθενωμένη» από όσα της συνέβαιναν. 

Όπως συνέχισε: «Ήθελα να ζω όπως μια ηγετική προσωπικότητα, που σπάει τα μοτίβα για να εξελίσσεται. Να μην κοιτάζω πίσω, μετανιώνοντας για κάθε επιλογή που είχα κάνει και θα συνέχιζα να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου, σε αυτόν τον όμορφο κόσμο». 

«Το ποτό δεν ήταν το πρόβλημα. Εγώ ήμουν», έγραψε. «Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Δεν σεβόμουν τη δική μου δύναμη. Σήμερα το κάνω. Έχω παλέψει με τους φόβους μου και έχω αποδεχτεί τα κομμάτια της ζωής μου που είναι απλά λυπηρά. Κατέχω την προσωπική μου δύναμη κι έχω ψυχικό θάρρος. Είμαι ειλικρινής και ανοιχτή. Είμαι ελεύθερη.»

Η Simpson έχει αποκαλύψει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά ως παιδί και αργότερα ξεπέρασε τους φόβους της καταφεύγοντας στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Το τραύμα από την κακοποίηση, σε συνδυασμό με το άγχος κατά τη διάρκεια της καριέρας της, την οδήγησαν στην εξάρτηση και τον εθισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

«Σκοτώνω τον εαυτό μου με ποτό και χάπια», έγραψε στα απομνημονεύματά της, προσθέτοντας ότι είναι νηφάλια από τον Νοέμβριο του 2017 και ότι η θεραπεία τη βοήθησε να θεραπευτεί.

Η Jessica Simpson μόνο με μία φωτογραφία της σε βοηθά να καταλάβεις πόσο μεγάλο κακό μπορείς να προκαλέσεις στον εαυτό σου και στο σώμα σου που σε κρατά ζωντανή εάν δεν το φροντίζεις και δε το αγαπάς όπως πρέπει. Η αλλαγή της Jessica είναι κάτι παραπάνω από αισθητή και θέλει να την μοιραστεί μαζί σου με σκοπό να σε αποτρέψει από τις ουσίες και τον εθισμό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Jessica Simpson με μία «αγνώριστη» φωτογραφία της σου ανοίγει την ψυχή της και μιλά για τη μάχη της με τον αλκοολισμό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα