Η Chiara Ferragni εμβολιάστηκε και στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από την νέα της ανάρτηση

15:28 2/6/2021 - Πηγή: iPop

Η Chiara Ferragni εμβολιάστηκε και μέσα απ’ την ανάρτησή της περιέγραψε το συναίσθημα που ένιωσε όταν κατάλαβε ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την κανονική ζωή.

«Μια τόσο συναισθηματική στιγμή που φαινόταν τόσο μακριά και τελικά έγινε: να κάνω την πρώτη μου δόση εμβολίου Covid. Περισσότερο από ένα χρόνο στην απομόνωση και τον φόβο, είμαι τόσο χαρούμενη που αυτό είναι το πρώτο βήμα προς μια φυσιολογική ζωή. Ας εμβολιαστούμε όλοι», έγραψε η διάσημη Ιταλίδα influencer στο συνοδευτικό κείμενο της φωτογραφίας που ανέβασε απ’ την στιγμή που κάνει το εμβόλιο.

Πρόκειται για μια απ’ τις

πιο επιδραστικές περσόνες στη βιομηχανία των social media και μέσα απ’ τον εμβολιασμό της προσπάθησε ουσιαστικά να παρακινήσει κι άλλο κόσμο να εμβολιαστεί με την ελπίδα ότι θα έρθει κάποια στιγμή το τέλος της covid εποχής.

Περιγράφοντας το συναίσθημα του φόβου, της απομόνωσης όλου του προηγούμενου διαστήματος, αλλά και της ανακούφισης όταν έφτασε η στιγμή του εμβολιασμού, η Ferragni συμπεριέλαβε σε μερικές μόνο γραμμές πολλά απ’ τα συναισθήματά μας.

Θυμίζουμε ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Fedez, πριν από μερικούς μήνες, και συγκεκριμένα όταν η Ιταλία βίωνε μια απ’ τις χειρότερες περιόδους στην ιστορία της, είχαν ξεκινήσει μια τεράστια καμπάνια για να συγκεντρώσουν χρήματα με στόχο να αγοραστούν νέα κρεβάτια και εξοπλισμός για το πανεπιστημιακό νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου.

Η Chiara Ferragni εμβολιάστηκε κι αυτή είναι η ανάρτησή της: View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Chiara Ferragni εμβολιάστηκε και στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από την νέα της ανάρτηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα