Η Kate Middleton πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Φοράει ξανά Alexander McQueen, υποστηρίζει την ανακύκλωση ρούχων και θυμίζει Ελληνίδα θεά

12:02 18/10/2021 - Πηγή: iPop

Η Kate Middleton επέστρεψε πιο δυναμική από ποτέ, με μια εξαιρετική εμφάνιση για το event του Earthshot Prize, για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο Πρίγκιπας William, όπως πάντα, ήταν στο πλευρό της και οι δύο τους έκαναν άλλη μια κομψή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης

και αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως μας έχουν συνηθίσει και οι δύο τα τελευταία χρόνια επέλεξαν τα looks τους να σέβονται το περιβάλλον δηλαδή να τα έχουν ξαναφορέσει και στο παρελθόν. Η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε να ξαναφορέσει ένα από τα πιο διάσημα look της για την τελετή, όπου πρόκειται να απονείμει ένα από τα πρώτα βραβεία για τη διατήρηση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της Kate Middleton είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα:

Πήγε δέκα χρόνια πίσω με το λιλά φόρεμα, που θυμίζει Ελληνίδα θεά, από τον σχεδιαστή Alexander McQueen, το οποίο φόρεσε σε μια εκδήλωση BAFTA το καλοκαίρι του 2011. Άλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός των βραβείων να αναδείξουν τη σημαντικότητα της ανακύκλωσης των ρούχων και όχι μόνο.

Embed from Getty Images

Η Kate Middleton αναβίωσε το συγκεκριμένο look και το ανανέωσε με μια χρυσή ζώνη. Τα μαλλιά της ήταν κυματιστά, πιασμένα πάνω από τον έναν ώμο και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διαμαντένια Kiki McDonagh σκουλαρίκια που είχε φορέσει στον γάμο της αδελφής της Pippa Middleton.

Embed from Getty Images

Δε θα μπορούσαμε να μη σολιάσουμε και τον Πρίγκιπα William ο οποίος έκλεψε την παράσταση και περπάτησε πάνω στο κόκκινο χαλί με ένα σκούρο πράσινο βελούδινο σακάκι, σε συνδυασμό με ένα μαύρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι.

Embed from Getty Images

Το ζευγάρι ήταν υπέροχο και πλέον αποτελούν πηγή έμπνευσης για οποιονδήποτε ασχολείται με την μόδα. Αυτή τη φορά η Βασιλική Οικογένεια μας δίδαξε με την εμφάνισή της τη σημαντικότητα της ανακύκλωσης των ρούχων. Μια τόσο απλή κίνηση μπορεί να προστατεύσει το περιβάλλον και εμάς.

Embed from Getty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kate Middleton πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Φοράει ξανά Alexander McQueen, υποστηρίζει την ανακύκλωση ρούχων και θυμίζει Ελληνίδα θεά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kate Middleton, Φοράει, Alexander McQueen, Ελληνίδα,Kate Middleton, foraei, Alexander McQueen, ellinida