Dancing With The Stars: Μια πρεμιέρα όλο γκλίτερ, γέλιο και χορό! Αυτοί που εντυπωσίασαν, αυτοί που συγκίνησαν και τα φαβορί

11:08 18/10/2021 - Πηγή: iPop

Είναι γεγονός! Το Dancing With The Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό show της ελληνικής τηλεόρασης, έκανε πρεμιέρα στο Star το βράδυ της Κυριακής, 18/10 στις 21:00.

Το πρώτο live ξεκίνησε με μια άκρως εντυπωσιακή χορογραφία από όλους τους επαγγελματίες χορευτές, ενώ στη συνέχεια, στη σκηνή, μπήκαν και οι δύο παρουσιαστές του show.

Η Βίκυ Καγιά

γεμάτη χαρά, ενθουσιασμό και συγκίνηση ανέβηκε στη σκηνή του Dancing With The Stars και κατευθείαν μπήκε στο πετσί του ρόλο. Ο Λάμπρος Φισφής ήταν ο πιο εύστοχος και γρήγορος στις ατάκες του, με φοβερή αίσθηση του χιούμορ, ένας συμπαρουσιαστής που έκλεψε την παράσταση και σίγουρα ήταν ο αγαπημένος μας.

Πέρα από τους παρουσιαστές ήταν πολύ όμορφο το γεγονός πως την κριτική επιτροπή αποτελούν επαγγελματίες του χορού, με άποψη και εύστοχη τοποθέτηση, που βοήθησαν ιδιαίτερα τους διαγωνιζόμενους αλλά και το κοινό ώστε να καταλάβει τι ακριβώς βλέπει.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dancing With The Stars GR (@dwts_gr)

Dancing With The Stars πρεμιέρα: Οι εμφανίσεις των 16 ζευγαριών. Ποιες ήταν οι πιο εντυπωσιακές;

Και τα 16 ζευγάρια μας εντυπωσίασαν και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Άπειροι με τον χώρο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε όριο.

Πρώτος άνοιξε το show ο νικητής του Masterchef 4, Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος υπό τις υποδείξεις της παρτενέρ του χόρεψε πολύ καλά.

Επόμενη διαγωνιζόμενη η δημοσιογράφος, Μαριάννα Γεωργαντή στην οποία ο Στέφανος Δημουλάς διέκρινε μία έντονη θεατρικότητα.

Παρουσία του συζύγου της, του Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια χόρεψε και η πρωταθλήτρια, Βασιλική Μιλλούση. Η παρατήρηση της Έλενας Λιζάρδου ήταν ότι παρατηρώντας την Μιλλούση με τον παρτενέρ της ένιωσε ότι χορεύουν καιρό.

Μια πολύ καλή εμφάνιση ήταν και αυτή του Λευτέρη Μητσόπουλου ο οποίος έλαβε έλαβε δύο επτάρια και δύο εξάρια.

Εντυπωσιακή ήταν και η Μπέσσυ Αργυράκη η οποία έβγαλε όλο το πάθος της και την ενέργειά της πάνω στη σκηνή του Dancing With The Stars. Συνολικά πήρε τρία επτάρια και το πρώτο οκτάρι της βραδιάς. Επόμενος διαγωνιζόμενος ο ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Γιάννης Δρυμωνάκος. Οι κριτές ζήτησαν να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση και τον βαθμολόγησαν με τρία εξάρια και ένα πεντάρι.

Ως τέλεια προσπάθεια χαρακτήρισε ο Στέφανος Δημουλάς την εμφάνιση της Τζώρτζιας Γεωργίου με τον παρτενέρ της. Βλέψεις για τελικό είδε και στην προσπάθεια της Χριστίνας Βραχάλη με τον καβαλιέρο της με μια πάρα πολύ δυναμική εμφάνιση.

Συγκίνησε στους κριτές αλλά και στο κοινό προκάλεσε η εμφάνιση του Τάσου Παλαντζίδη με τη ντάμα του. Έντονο και γεμάτο συναίσθημα υπήρξε το κλίμα και μετά την εμφάνιση της Ρεγγίνας Μακεδού, που δίνει μάχη με τον καρκίνο. Η Λιζάρδου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, χαρακτηρίζοντας την υποψήφια ατρόμητη, ενώ η Λαμπροπούλου έκανε λόγο για μάθημα ζωής από μέρους της διαγωνιζόμενης. 

Εντυπωσίασε του κριτές και η εμφάνιση του φωτογράφου του GNTM, Πάνου Γιαννακόπουλου, ο οποίος ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους! Πιο πολύ δουλειά και ακρίβεια στις κινήσεις συμβούλευσαν οι κριτές τον ντράμερ των Onirama, Δημήτρη Κοκονίδη, ενώ από την Έλενα Τσαγκρινού οι κριτές τη συμβούλευσαν να μη βιάζεται και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό καθώς περιμένουν πολλά από εκείνη.

Εκρηκτική ήταν και η παρουσία του τραγουδιστή Dominic Stars ο οποίος λίκνισε το κορμί του σε ρυθμούς σάμπα και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν και τα δύο τελευταία ζευγάρια της βραδιάς. Το πρώην μοντέλο του GNTM, Έντουαρντ Στεργίου ενθουσίασε με τις χορευτικές του φιγούρες, ενώ και η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της με την αριστοκρατική χορογραφία, όπως είπαν οι κριτές.

Με δυναμικές εμφανίσεις έκανε πρεμιέρα το Dancing With The Stars αποδεικνύοντας πως ο χορός είναι χαρά και ένας τρόπος έκφρασης, είναι με λίγα λόγια ζωή! Πραγματικά και τα 16 ζευγάρια ήταν υπέροχα και όπως φαίνεται ο ανταγωνισμός έχει ανέβει στα ύψη. Περιμένουμε τι θα γίνει στο επόμενο live, την Κυριακή, 24/10, όπου θα υπάρξει και η πρώτη αποχώρηση. Μέχρι τότε, όπως τόνισαν παρουσιαστές, κριτές και διαγωνιζόμενοι, να χορεύετε πάντα και παντού!

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dancing With The Stars GR (@dwts_gr)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Dancing With The Stars: Μια πρεμιέρα όλο γκλίτερ, γέλιο και χορό! Αυτοί που εντυπωσίασαν, αυτοί που συγκίνησαν και τα φαβορί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dancing With, Stars, Αυτοί,Dancing With, Stars, aftoi