Η Jennifer Lopez ποζάρει ολόγυμνη για το νέο της single και μας “κόβει” την ανάσα!

10:54 26/11/2020 - Πηγή: iPop

Την έχουμε θαυμάσει πολλές φορές κι έχουμε εκθειάσει το καλλίγραμμο σώμα της και μας δίνει άλλον έναν λόγο να το κάνουμε. Η Jennifer Lopez γυμνή ποζάρει και προκαλεί πανικό στο Instagram.

Κι όμως δεν είναι υπερβολή, ούτε φαίνεται η μισή στη φωτογραφία, ούτε φοράει εσώρουχα, η Jennifer Lopez γυμνή, εντελώς γυμνή, ποζάρει στο εξώφυλλο για το νέο της single και μας αποδεικνύει και πάλι πόσο σέξι είναι στα 51 της χρόνια.

Πριν λίγες μέρες την απολαύσαμε στην σκηνή των AMAs 2020 σε μια αισθησιακή και σέξι εμφάνιση με τον Maluma. Φόρεσε ένα see through outfit, που κολάκευε και αναδείκνυε το σώμα της κι έκανε όλο τον κόσμο να μιλά για το υπέροχο κορμί της, κλέβοντας κλέβοντας τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη σκηνή των βραβείων.

Μερικές μέρες μετά η Λατίνα σούπερ σταρ κάνει μια άκρως “καυτή” ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και τραβάει και πάλι τα βλέμματα επάνω της. Και όχι άδικα, θα πούμε εμείς. Το νέο της single, In the Morning, κυκλοφορεί την Παρασκευή και η Jennifer Lopez ποζάρει στο εξώφυλλό του εντελώς γυμνή. Την φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα likes “έπεσαν” αμέσως βροχή.

Η Jennifer Lopez ποζάρει χωρίς κανένα φόβο, αλλά με πολύ πάθος και μας δείχνει το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα της, έπειτα από τόσα χρόνια γυμναστικής και χορού και αρκετής προσπάθειας. Μπορεί να είναι μόλις 51 ετών, όμως αναμφίβολα “βάζει κάτω” πολλές νεότερες συναδέλφους της.

Το 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής της Jennifer Lopez που την κρατά σε φόρμα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Μία ημέρα νωρίτερα είχε δημοσιεύσει στο Instagram το teaser με ένα μικρό απόσπασμα από το γυμνό της σώμα. Κι όμως είναι 51 ετών και πιο σέξι από ποτέ και το απέδειξε για ακόμα μία φορά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Jennifer Lopez ποζάρει ολόγυμνη για το νέο της single και μας “κόβει” την ανάσα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop