Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck κάνουν βόλτα στα κανάλια της Βενετίας πιο ερωτευμένοι από ποτέ

15:05 10/9/2021 - Πηγή: iPop

Το ζευγάρι των ημερών, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck, ταξίδεψαν πάλι στην Ιταλία αυτήν την φορά για το Φεστιβάλ Βενετίας του 2021. Οι φωτογραφίες της Jennifer Lopez και του Ben Affleck στην Βενετία δείχνουν τον παράφορο έρωτα του ζευγαριού που όπως φαίνεται είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του.

Αυτός

είναι ο πραγματικός λόγος που μας νοιάζει η επανασύνδεση των Jennifer Lopez και Ben Affleck

Οι φωτογραφίες της Jennifer Lopez και του Ben Affleck στην Βενετία

Το ζευγάρι, που αποφάσισε πριν λίγο καιρό να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του, εντοπίστηκε στην πόλη των καναλιών να επιβιβάζεται σε ένα μικρό θαλάσσιο ταξί για μια ρομαντική βόλτα στην πόλη, με τον Ben Affleck να προσφέρει το χέρι του στην Jennifer Lopez καθώς ανέβαινε.

Jacopo Raule Getty ImagesJacopo Raule Getty Images

Για την περίσταση, η Lopez φόρεσε ένα κομψό λευκό, μακρυμάνικο, μίντι φόρεμα Valentino, όλο δαντέλα το οποίο συνδύασε με γιγάντια ασπρόμαυρα γυαλιά ηλίου Prada, πέδιλα με τακούνια, απλά κοσμήματα με αλυσίδες και μια τσάντα navy croc-effect. Η J-Lo είχε βρεθεί στην Βενετία στα τέλη Αυγούστου για την επίδειξη μόδας Dolce & Gabbana Alta Moda.Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ζευγάρι επέστρεψε στην Ιταλία για το Φεστιβάλ της Βενετίας.

Jacopo Raule Getty Images

Οι δυο τους φαίνεται να πήγαν με το θαλάσσιο ταξί στο φεστιβάλ, το οποίο είναι το πρώτο event με διάσημους που παρακολουθούν από τότε που αναζωπύρωσαν την σχέση τους φέτος την άνοιξη. Ωστόσο, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δεν έμεναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει πολλές φορές μαζί ενώ και οι ίδιοι είχαν ποστάρει κοινή τους φωτογραφία.

Jacopo RauleGetty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck κάνουν βόλτα στα κανάλια της Βενετίας πιο ερωτευμένοι από ποτέ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα