Μαρία Σάκκαρη: Έμεινε εκτός τελικού του US Open- «Πρέπει να συνεχίσω να πιστεύω στον εαυτό μου και να συνεχίσω αυτό που κάνω»

10:37 10/9/2021 - Πηγή: iPop

Η Μαρία Σάκκαρη στο US Open είχε μια λαμπρή πορεία, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά, όπου έχασε απ’ την 18χρονη Έμα Ραντουκάνου. Όσα δήλωσαν οι δύο αθλήτριες μετά τον αγώνα της Παρασκευής.

Έχοντας μια εκπληκτική πορεία στο US Open, η Μαρία Σάκκαρη αντιμετώπισε στα ημιτελικά την Έμα Ραντουκάνου και ηττήθηκε με 0-2 (1-6, 4-6).

Η 18χρονη Βρετανή κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Grand Slam

χωρίς να χάσει κανένα σετ και θα διεκδικήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά στην καριέρα της, αντιμετωπίζοντας την Λέιλα Φερνάντες από τον Καναδά.

Η Ελληνίδα αθλήτρια πάντως με την εξαιρετική της προσπάθεια στο US Open θα βρεθεί στο Νο 13 από τη 18η θέση που κατείχε ως τώρα.

Στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα η Μαρία Σάκκαρη στο US Open είπε πως δεν χειρίστηκε σωστά τον ημιτελικό της, ενώ τόνισε πως θα επιστρέψει σπίτι να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά. Στο τέλος, πέρασε ένα σημαντικό μήνυμα λέγοντας πως πρέπει να εξακολουθήσει να πιστεύει στον εαυτό της και να συνεχίσει αυτό που κάνει.

Δεν χειρίστηκα σωστά τον δεύτερο ημιτελικό μου. Είχα μερικές κακές αναμνήσεις από τον προηγούμενο και δε νομίζω ότι το χειρίστηκα σωστά. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν με το μέρος σου τις περισσότερες φορές, πρέπει να το αποδεχτείς. Είμαι άνθρωπος που θα πάει σπίτι τώρα και θα αρχίσει να δουλεύει σκληρά ξανά, γιατί διανύω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Ακόμα έχω καλές πιθανότητες να τελειώσω εκεί που θέλω τη σεζόν, ανεξάρτητα από αυτό που έγινε εδώ. Πρέπει να συνεχίσω να πιστεύω στον εαυτό μου και να συνεχίσω αυτό που κάνω

«Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο ματς σήμερα, έπαιζα απέναντι στην Μαρία Σάκκαρη. Είναι απίστευτη παίκτρια, ίσως μία από τις καλύτερες στο tour. Ήξερα από πριν ότι θα έπρεπε να παίξω το καλύτερό μου τένις αν ήθελα να έχω τύχη στο ματς», δήλωσε απ’ την πλευρά της η 18χρονη Ραντουκάνου προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι βρίσκεται στον τελικό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μαρία Σάκκαρη: Έμεινε εκτός τελικού του US Open- «Πρέπει να συνεχίσω να πιστεύω στον εαυτό μου και να συνεχίσω αυτό που κάνω» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα