Η Halle Berry μιλά ειλικρινά για τον αλκοολικό πατέρα της, την κακοποίηση που δέχτηκε και πώς κατάφερε να τον αγαπήσει ξανά

15:11 11/12/2021 - Πηγή: iPop

Η Halle Berry μίλησε με κάθε ειλικρίνεια για την ταραγμένη παιδική της ηλικία με τον αλκοολικό πατέρα της, την κακοποίηση που βίωσε και πώς κατάφερε να επουλώσει τα παιδικά της τραύματα. Η ηθοποιός μίλησε στον Terry Gross και στο “Fresh Air” του NPR και περιέγραψε τη ζωή της με τον Jerome Jesse Berry, ο οποίος πέθανε το 2003.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από τον ίδιο της τον

πατέρα

Η Halle Berry μιλά για τον πατέρα της και την κακοποίηση

«Υπάρχουν πολλές κακοποιήσεις στην παιδική μου ηλικία. Μεγάλωσα με έναν αλκοολικό πατέρα που ήταν πολύ καταχρηστικός, λεκτικά, συναισθηματικά και σωματικά», είπε η Berry. «Όταν πέθανε, μου δόθηκε το δώρο να μιλήσω με έναν πνευματικό θεραπευτή και έκανα πνευματικές ασκήσεις για να επουλώσω την πληγή μου με τον μπαμπά μου», συνέχισε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Η Halle Berry αποκάλυψε ότι οι συμπεριφορές του μπαμπά της οφείλεται «σε μεγάλο βαθμό λόγω της αγάπης και της καθοδήγησης που δεν έλαβε ως παιδί». Και πρόσθεσε: «Δεν γεννήθηκε στον κόσμο ένας καταχρηστικός, αλκοολικός άντρας που ήταν εκτός ελέγχου. Έγινε έτσι εξαιτίας αυτών που του δόθηκαν και αυτών που δεν του δόθηκαν».

Η ηθοποιός άρχισε να δουλεύει τα συναισθήματα για τον πατέρα της, τα οποία τελικά την οδήγησαν να δει τον βετεράνο της Πολεμικής Αεροπορίας με διαφορετικό πρίσμα. «Αργότερα άρχισα να τον βλέπω ως ένα αθώο αγοράκι που μεγάλωσε από έναν αλκοολικό πατέρα και μια μητέρα που ήταν τόσο διαλυμένη». Στη συνέχεια, η Berry εξερεύνησε τη δική της οικογένεια και ένα ιστορικό κακοποίησης που διέσχιζε τις ρίζες του πατέρα της από τον Μισισιπή.

«Γυρίζοντας μια άλλη γενιά πίσω, ήρθαν από τη σκλαβιά, όπου η προ-προγιαγιά μου είδε να της παίρνουν τις κόρες της και το τραύμα που προκάλεσε», συνέχισε. «Ένιωσα λύπη για τη ζωή που έζησε», κατέληξε, λέγοντας επίσης ότι «συνειδητοποίησα ότι στρεφόταν στο αλκοόλ για να μουδιάσει την εμπειρία του και να μουδιάσει το γεγονός ότι ένιωθε αποτυχημένος».

Την Ημέρα του Πατέρα το 2019, η Berry μοιράστηκε μια από τις μοναδικές φωτογραφίες που έχει από τον πατέρα της για τους 7,2 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Έγραψε τότε, «Αυτή την Ημέρα του Πατέρα η καρδιά μου είναι γεμάτη … γεμάτη αγάπη για τον ΜΠΑΜΠΑ μου! Αυτή είναι μία από τις 2 μόνο φωτογραφίες που έχω από αυτόν και έχει γίνει οικογενειακός χρυσός». Αναφερόμενος στη γεμάτη ζωντάνια σχέση τους, πρόσθεσε: «Τώρα καταλαβαίνω πόσο πολύ με αγαπούσε και πόσο ζωτικός ήταν και είναι για τη ζωή μου! Μου λείπεις σήμερα μπαμπά και όπου κι αν είσαι, ξέρω ότι μου χαμογελάς γιατί νιώθω την αγάπη σου».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Halle Berry μιλά ειλικρινά για τον αλκοολικό πατέρα της, την κακοποίηση που δέχτηκε και πώς κατάφερε να τον αγαπήσει ξανά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα