Τα απόλυτα χριστουγεννιάτικα φυτά που θα δώσουν γιορτινή διάθεση στο χώρο σου

14:09 11/12/2021 - Πηγή: iPop

Αν θες να ανανεώσεις το χώρο σου αυτές τις γιορτές ή ψάχνεις ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δώρο για να κάνεις, αυτά τα εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα φυτά και λουλούδια είναι αυτό που ψάχνεις. Είτε σχεδιάζεις ένα πάρτι, είτε διοργανώνεις μια οικογενειακή συγκέντρωση είτε απλά θες να μετατρέψεις το σπίτι σου σε μια εορταστική όαση, καμία διακόσμηση την πιο υπέροχη εποχή του χρόνου δεν είναι πλήρης χωρίς αυτές τις πινελιές.

Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις τα δικά σου DIY

χριστουγεννιάτικα κεριά

Χριστουγεννιάτικα φυτά για να διακοσμήσεις το σπίτι σου

Χριστουγεννιάτικος κάκτος

Αυτό το χειμωνιάτικο φυτό είναι εύκολο στη φροντίδα αλλά και πολύ όμορφο. Επιπλέον, μεγαλώνει εύκολα. Εάν θες να βγάλει πολλά λουλούδια η έκθεση στο ηλιακό φως κάνει θαύματα. Ωστόσο, θα προσαρμοστεί και σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού. Φρόντισε απλώς να μην το τοποθετήσεις σε άμεσο φως για μεγάλες χρονικές περιόδους, καθώς μπορεί να κάψει τα φύλλα του.

DYI ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για την εξώπορτά σου – Γιατί η πρώτη εντύπωση κάνει την διαφορά!

Αλεξανδρινά

Τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο Χριστούγεννα όπως ένα Αλεξανδρινό. Τα μεγάλα, ζωηρά πορφυρά άνθη και τα πλούσια πράσινα φύλλα του δίνουν τον τόνο για την χαρούμενη γιορτινή περίοδο. Ιδανικό για δώρα, αυτό το υπέροχο φυτό εσωτερικού χώρου ευδοκιμεί σε έντονο, έμμεσο φως ενώ κατά κανόνα, ποτίζετε εάν το χώμα είναι ξηρό.

Αμαρύλλις

Πιο γνωστό για τα κόκκινα και λευκά λουλούδια που μοιάζουν με ζαχαροκάλαμο, αυτό το εντυπωσιακό φυτό είναι βέβαιο ότι θα συγκεντρώσει τα βλέμματα των επισκεπτών αυτές τις γιορτές. Επιπλέον, είναι ένα δώρο που συνεχίζει να δίνει. Μετά το τέλος της περιόδου ανθοφορίας, θα φυτρώσει εκ νέου, εάν αποθηκευτεί σωστά σε δροσερό και σκοτεινό μέρος.

Ανθούριος

Αυτό το φυτό που αγαπά το φως του ήλιου και την υγρασία προσφέρει παραδοσιακή αίσθηση διακοπών. Τα μοναδικά κόκκινα, σε σχήμα καρδιάς άνθη και τα πλούσια, πράσινα φύλλα του φωνάζουν Χριστούγεννα. Ιδανικό για αρχάριους, αυτό το φυτό απαιτεί ελάχιστη φροντίδα και θα ανθίσει για μήνες κάθε φορά.

Γκι

Για να προσθέσεις μια ευχάριστη αλλά και γιορτινή αίσθηση στο χώρο σου τα γκι είναι απαραίτητα. Συχνά συνδέεται με την αγάπη και τη γονιμότητα, το φυτό συνήθως τοποθετείται πάνω από μια πόρτα και διακοσμείται με φιόγκο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα απόλυτα χριστουγεννιάτικα φυτά που θα δώσουν γιορτινή διάθεση στο χώρο σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα