Αυτά τα σανδάλια είναι η τέλεια επιλογή για τις ζεστές μέρες! Να είστε μοντέρνοι αυτό το καλοκαίρι!

13:30 2/6/2021 - Πηγή: iPop

Οι ζεστές μέρες πλησιάζουν και έρχεται η ώρα να μαζέψουμε τα κλειστά παπούτσια για τον επόμενο χειμώνα και να υποδεχθούμε τις καινούργιες συλλογές από γυναικεία σανδάλια. Στην αγορά σίγουρα, όπως κάθε χρόνο, θα προσφέρονται οποιαδήποτε σχέδια και ποικιλίες, αλλά σ’ αυτό το άρθρο επιλέξαμε να ασχοληθούμε μόνο με εκείνα που αξίζουν την προσοχή μας και θα είναι τα κορυφαία για τη σεζόν Καλοκαίρι 2021! Συνεχίστε το διάβασμα εάν θέλετε να είστε μοντέρνοι κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν!

Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή
των υποδημάτων με πλατφόρμα;

Για μας, τα κορίτσια που δεν είμαστε συνηθισμένες στα λεπτά τακούνια, τα τελευταία καλοκαίρια υπήρξαν πραγματικό βάσανο, αλλά τώρα έχουμε καλά νέα για όλες που δεν έχουν συνηθίσει να περπατούν με ψηλοτάκουνα 12 εκατοστών! Κατά τη διάρκεια της καινούργιας σεζόν τα ψηλά γυναικεια σανδαλια θα είναι και πάλι στη μόδα αλλά, προσέξτε, το ύψος τους θα στηριχθεί σε σταθερή βάση, δηλαδή σε πλατφόρμες και σε πλατιά τακούνια! Με αυτόν τον τρόπο οι σχεδιαστές μας δίνουν εκείνα τα λίγα επιπλέον εκατοστά, τα οποία πάντα ονειρευόμασταν, αλλά αυτή τη φορά δεν είμαστε υποχρεωμένες να πληρώσουμε για αυτό με την άνεσή μας. Τα υποδήματα με πλατφόρμα θα είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, τα οποία εκτός από το ότι θα έχουν κατασκευαστεί με σεβασμό προς το περιβάλλον, ταυτόχρονα θα δίνουν μια ρομαντική αναπνοή στην εμφάνισή μας και θα τα κάνουν αυτά τα σανδάλια ιδανικά για τις βραδινές βόλτες στη θάλασσα και για τα καλοκαιρινά πάρτι στην παραλία.

Όσον αφορά τα χρώματα, παρατηρούμε και πάλι ποικίλες προτάσεις σε κλασικό λευκό και σε μπεζ, αλλά η μεγάλη έκπληξη της σεζόν είναι τα παστέλ χρώματα καραμέλας – οι βιτρίνες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα θα γεμίσουν με φρέσκες προτάσεις σε κίτρινο, ροζ, μπλε και πράσινο, το μόνο που σας μένει είναι να διαλέξετε το χρώμα!

Κωδικό όνομα: Λεπτομέρειες

Όχι, δεν πρόκειται για αποστολή του James Bond – οι λεπτομέρειες είναι το σημείο κλειδί στις τρέχουσες τάσεις της μόδας όσο αφορά τα σανδάλια. Ανεξάρτητα από το σχέδιό τους και το ύψος τους, οι σχεδιαστές μας ενθαρρύνουν να βγούμε από τη ζώνη άνεσή μας δίνοντας μια δόση ατομικότητας σε κάθε ζευγάρι σανδάλια, που εκφράζεται με διάφορες λεπτομέρειες όπως χρωματιστά λουριά, φούντες, πέτρες, τρουκς και κρίκους ή λεπτομέρειες από καουτσούκ. Οι συλλογές μας δίνουν την απόλυτη ελευθερία στην επιλογή του σωστού για εμάς σχεδίου, μας μένει μόνο να επιλέξουμε πιο είναι αυτό.

Φυσικά, η ενασχόλησή μας δεν τελειώνει απλά με την αγορά του κατάλληλου ζεύγους – για να φαινόμαστε όμορφες θα χρειαστεί να το συνδυάσουμε με επιτυχία με τα ενδύματά μας. Δεν υπάρχουν σχεδόν σανδάλια που να μην ταιριάζουν με τα ζαρα γυναικεια φορεματα, αλλά σύμφωνα με την περίσταση για την οποία προετοιμαζόμαστε υπάρχουν διαφορετικές επιλογές όσο αφορά την εμφάνιση μας. Τα υποδήματα με πλατφόρμα είναι σίγουρα πιο άνετα από αυτά με τακούνια, αλλά εάν πηγαίνετε σε πάρτι και θα περάσετε ώρες στην πίστα, σας συμβουλεύουμε να στοιχηματίσετε σε άνετα χαμηλά σανδάλια που να μην κουράζουν επιπλέον τα πόδια σας για να αντέξετε να χορέψετε μέχρι το πρωί! Αφήστε τα ψηλά κομψά σανδάλια για τον χώρο εργασίας, ενώ αυτά με χαμηλό τακούνι που σας προσδίδουν μια boho όψη, κρατήστε για τον περίπατο με τους φίλους σας και για τα πάρτι στον κήπο. Εάν δεν έχετε υπομονή να ανοίξετε τη σεζόν στις παραλίες, αλλά οι παντόφλες δεν είναι η δική σας επιλογή, επιλέξτε κάτι κομψό όπως τα σανδάλια από καουτσούκ.

Άμμος στα μαλλιά, χαμόγελο στα χείλια – τι άλλο λείπει για την τέλεια καλοκαιρινή εικόνα; Ακριβώς αυτό που σκεφτήκατε – τα πόδια με επίκαιρα γυναικεία σανδάλια. Μέχρι τώρα σας κατευθύναμε για ποια σχέδια και χρώματα να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τώρα αφήνουμε τα πράγματα στα χέρια σας – επιλέξτε τα καινούργια σας παπούτσια ακολουθώντας τις συμβουλές μας αλλά βέβαια έχοντας υπόψη σας και το προσωπικό σας στυλ και γούστο. Παπούτσια με πλεκτές πλατφόρμες και με χρωματιστά λουριά, στρωτά δερμάτινα σανδάλια με φούντες ή κλασικά σχέδια σε φρέσκα χρώματα – ποιο είναι το δικό σας ζευγάρι;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτά τα σανδάλια είναι η τέλεια επιλογή για τις ζεστές μέρες! Να είστε μοντέρνοι αυτό το καλοκαίρι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα