Τα αθλητικά κάτω των 100€ που ταιριάζουν με όλα

09:01 2/6/2021 - Πηγή: iPop

Μπορεί καθημερινά να κυκλοφορούν νέα μοντέλα αθλητικών, στα οποία είναι δύσκολο να αντισταθούμε, παρόλα αυτά υπάρχει κάτι στα διαχρονικά και πάντα στη μόδα αθλητικά, που μας κάνει να τα επιλέγουμε ξανά και ξανά. 

To Men’s Arena συγκέντρωσε τα ανδρικά αθλητικά κάτω των 100€ που κυκλοφορούν στην αγορά και μπορείς να τα συνδυάσεις με μεγάλη ευκολία τόσο σε casual όσο και σε formal εμφανίσεις. Αθλητικά εταιρειών όπως Nike,

Adidas και Converse που έχουν αποδείξει την αξία τους με την πάροδο του χρόνου. Μερικά είναι κλασικά, ενώ μερικά άλλα είναι ιδανικά εάν ψάχνεις ν’ ανανεώσεις το στυλ σου το Καλοκαίρι.

Τα αθλητικά κάτω των 100€ Converse All Star Chuck 70

Είναι τα πιο κλασικά αθλητικά που μπορείς να αποκτήσεις και να φοράς στην κυριολεξία με όλα. Μπορείς να συνδυάσεις τα αγαπημένα high-top Converse είτε με τζιν είτε με chinos σε navy αποχρώσεις και ένα T-shirt ή ένα πουκάμισο της αρεσκείας σου.

converse.comNike Court Royale

Με έμπνευση από τα κλασικά μοντέλα, τα Nike Court Royale επαναφέρουν το ρετρό στυλ τένις σε μια μοντέρνα εκδοχή για καθημερινή άνεση. Είναι τα παπούτσι που μπορείς να φοράς απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ.

nike.comΔιάβασε τη συνέχεια στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Τα αθλητικά κάτω των 100€ που ταιριάζουν με όλα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
100€,