Η Cameron Diaz αποκαλύπτει ότι αισθάνεται “ολόκληρη” μετά την εγκατάλειψη της υποκριτικής

12:01 14/8/2021 - Πηγή: iPop

Η Cameron Diaz δεν μετανιώνει καθόλου που αποχώρησε από τα φώτα της δημοσιότητας στο απόγειο της καριέρας της, γιατί αυτή η επιλογή της της επέτρεψε να επενδύσει πλήρως σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς της.

Η Cameron Diaz εγκατέλειψε την υποκριτική και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Στο νέο talk show του Kevin Hart, Hart to Heart,

ο κωμικός ρώτησε την Cameron Diaz τι την οδήγησε να εγκαταλείψει την καριέρα της, ρωτώντας την: “Τι είναι αυτό που σε ώθησε να σταματήσεις;” Η πρώην σταρ του κινηματογράφου, όπου ο τελευταίος ρόλος ήταν στην ταινία Annie το 2014, εξήγησε ότι “όταν κάνεις κάτι που βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα άλλα μέρη του εαυτού σου πρέπει να παραδοθούν σε άλλους ανθρώπους”. Πρόσθεσε ότι γύρω στα 40 της άρχισε να συνειδητοποιεί ότι υπήρχαν τόσα πολλές πτυχές της ζωής της που δεν μπορούσε να τις διαχειριστεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz)

Η Cameron Diaz σημείωσε, ωστόσο, ότι εξακολουθεί να είναι παθιασμένη με την υποκριτική. “Περνάω καλά στη δουλειά μου, μου αρέσει. Λατρεύω την υποκριτική”, είπε, αλλά πρόσθεσε ότι έφτασε σε ένα σημείο όπου ήθελε περισσότερο έλεγχο στην καθημερινότητά της. “Για μένα, ήθελα πραγματικά να κάνω τη ζωή μου διαχειρίσιμη από εμένα και κανέναν άλλο” εξήγησε. Η πρώην ηθοποιός είπε ότι από τότε που που σταμάτησε την υποκριτική νιώθει ολόκληρη και ξαφνικά έχει χρόνο για όλα αυτά που δεν είχε πριν. Πράγματα απλά, όπως η γνωριμία με τον σύζυγό της Benji Madden και η γέννηση της κόρης τους, Raddix, τον Δεκέμβριο του 2019.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz)

Η σταρ του σινεμά είχε μιλήσει και παλαιότερα για την επαγγελματική της ζωή σε συνέντευξή της στο Yahoo Finance Presents τον Μάρτιο, εξηγώντας ότι νιώθει πως έχει ήδη δώσει το 100% στην υποκριτική της καριέρα, “Είναι μια διαφορετική στιγμή στη ζωή μου τώρα. Τώρα είμαι εδώ για μένα και αυτό είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Το Να κάνω οικογένεια, να είμαι παντρεμένη και να αποκτήσω τον μικρό “πυρήνα” της οικογένειας μου, είναι απλά το καλύτερο πράγμα. Δεν έχω πλέον ό, τι χρειάζεται ώστε να δώσω σε μια ταινία αυτό που πρέπει. Όλη μου η ενέργεια είναι εδώ”, δήλωσε η πρώην ηθοποιός.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Cameron Diaz αποκαλύπτει ότι αισθάνεται “ολόκληρη” μετά την εγκατάλειψη της υποκριτικής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα