Το καλοκαιρινό στυλ της πριγκίπισσας Diana και 7 tips για να το αποκτήσεις

21:42 13/8/2021 - Πηγή: iPop

H Emma Corrin star του The Crown, που υποδύεται τον ρόλο της πριγκίπισσας Diana κάποτε δήλωσε: “Υπάρχει μια Diana για κάθε διάθεση. Έχει κατακτήσει όλες τις πτυχές της μόδας και είναι πραγματικά το απόλυτο fashion icon.”

Ενώ η Diana έβαζε τη δική της πινελιά στην παραδοσιακή επίσημη ένδυση ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, το στυλ της, ως μητέρα των William και Harry και οι εμφανίσεις της εκτός των καθηκόντων της, είναι αυτές που πραγματικά την έκαναν το fashion icon που είναι. Οι Διακοπές με την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ο τολμηρός χαρακτήρας της πρώην βοηθού νηπιαγωγείου ζωντανεύει με χρωματικούς συνδυασμούς και στιλιστικές επιλογές που έμειναν στην ιστορία.

Δες παρακάτω τις πιο χαρακτηριστικές καλοκαιρινές εμφανίσεις της πριγκίπισσας Diana:TIM GRAHAM

“Η μόδα μπορεί να μην η προτεραιότητα της, αλλά της άρεσε πολύ να πειραματίζεται”, δήλωσε η στιλίστρια της, Anna Harvey στη βρετανική Vogue. Ο αληθινός της εαυτός έλαμπε πιο έντονα όταν φορούσε τα iconic set μαγιό με animal print και τα oversized μπλουζάκια από τουριστικά μαγαζιά.

Τα προσωπικά ρούχα της πριγκίπισσας ήταν αυτά που την έκαναν να “νιώθει πιο άνετα και να είναι ο εαυτός της”, και αυτή η αυτοπεποίθηση φαινόταν έντονα προς τον υπόλοιπο κόσμο.

Η πριγκίπισσα υπήρξε πρότυπο για τον κόσμο που την παρακολουθούσε. Τα κομψά σορτς της ποδηλασίας και τα υπέροχα γυαλιά ηλίου, μεταξύ των άλλων θερινών ρούχων της, αποτέλεσαν, και συνεχίζουν να αποτελούν, τάσεις στη μόδα.

1. Πραγματικά iconic μαγιό

Τα σετ μαγιό της πριγκίπισσας Diana είναι θρυλικά. Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη ενός matching set για τις εμφανίσεις σου στην παραλία.

ANWAR HUSSEIN2. Αθλητικά ρούχα με στυλ

Αποδεδειγμένα τα πιο δύσκολα looks προς αντιγραφή, οι αθλητικές εμφανίσεις της πριγκίπισσας με casual διάθεση, είναι στη μόδα πιο έντονα από ποτέ.

TIMES NEWSPAPERS/SHUTTERSTOCK3. Oversized μπλουζάκια στην παραλία

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά looks της Diana είναι η επιλογή των oversized shirts στην παραλία. Συνδυάζοντάς τα με ένα απλό μαγιό και ένα ωραίο ζευγάρι γυαλιά ηλίου, η πριγκίπισσα δεν απογοήτευσε ποτέ με το αβίαστο και απλό στυλ της.

STEVE BACK/DAILY MAIL/SHUTTERSTOCK4. Summer DressMIRRORPIX

Χρήσιμα για την εμφάνισή της σε καλοκαιρινές βρετανικές εκδηλώσεις, τα γυναικεία summer dresses έδειξαν την πιο γλυκιά πλευρά της πριγκίπισσας με έντονα χρώματα και floral prints.

5. High-wasted παντελόνια και τζιν

Η Diana ξεχώρισε με τα high-wasted παντελόνια της: Τα ψηλόμεσα τζιν συνδυασμένα με απλά φανελάκια έδειξαν μια πιο ελεύθερη μεριά της πριγκίπισσας.

JUSTIN SUTCLIFFE/SHUTTERSTOCK6. Γυαλία ηλίου – statement

Όσο πιο τολμηρό, τόσο το καλύτερο για την πριγκίπισσα. Η Diana μας έδειξε τη δύναμη που έχει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου να μεταμορφώσει ένα ολόκληρο outfit.

TIM GRAHAM7. Χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ

H πριγκίπισσα είχε τον τρόπο να αναβαθμίσει κάθε της εμφάνιση με τον σωστό συνδυασμό των κοσμημάτων της. Με απλά χρυσά κοσμήματα έβγαζε την εσωτερική της λάμψη προς τα έξω.

PRINCESS DIANA ARCHIVE

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το καλοκαιρινό στυλ της πριγκίπισσας Diana και 7 tips για να το αποκτήσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα