Η Apple αποκλείει το Fortnite

13:17 29/8/2020 - Πηγή: iPop

Η Apple αποκλείει το Fortnite και επίσημα από το iPhone, το iPad και το Macbook. Η Apple τερμάτισε τον λογαριασμό της Epic Games από το App Store της εν

μέσω νομικής μάχης για πληρωμές εντός της εφαρμογής στο παιχνίδι Fortnite. Από ότι φαίνεται η μάχη της Apple με τον προγραμματιστή του Fortnite πήρε άλλες διαστάσεις και αυτό πιθανότατα να δυσαρεστήσει πολλούς οπαδούς του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Η Apple αποκλείει το Fortnite

Η Apple είχε ήδη αφαιρέσει το Fortnite από το App Store της αφού το παιχνίδι προσέφερε έκπτωση στο εικονικό του νόμισμα για αγορές που πραγματοποιήθηκαν εκτός της εφαρμογής, από τις οποίες η Apple λαμβάνει μείωση 30%.

Οι δύο εταιρείες, η Apple και η Epic, βρέθηκαν να ξιφομαχούν για οικονομικούς λόγους και αυτό αναμένεται να έχει αντίκτυπο σε χιλιάδες οπαδούς του δημοφιλούς παιχνιδιού Fortnite αφού δεν θα είναι σε θέση όσοι χρησιμοποιούσαν συσκευές της Apple να πραγματοποιήσουν την ενημέρωση της εν λόγω εφαρμογής.

Η Apple χρεώνει προμήθειες έως και 30% από ψηφιακά αντικείμενα που αγοράστηκαν μέσω εφαρμογών στην πλατφόρμα της, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων και των δημοφιλών χορών που παίζουν οι παίκτες Fortnite για τους χαρακτήρες τους που συμβάλλουν στα δισεκατομμύρια δολάρια που έχει τραβήξει το παιχνίδι μέχρι στιγμής.

Η Apple αποκλείει το Fortnite καθώς η εταιρεία Epic, της οποίας είναι το δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι μάχης, παρέκαμψε τους κανόνες της Apple στις 13 Αυγούστου όταν ενεργοποίησε τον κρυφό κώδικα στο Fortnite για να επιτρέπει στους παίκτες να στέλνουν απευθείας πληρωμές στην Epic.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αν έχεις iPhone, αυτές είναι οι top εφαρμογές που προτείνει η Apple!

Το άρθρο Η Apple αποκλείει το Fortnite εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Apple,Fortnite