Πέθανε ο Chadwick Boseman ή αλλιώς Black Panther

13:17 29/8/2020 - Πηγή: iPop

Πέθανε ο Chadwick Boseman σε ηλικία 43 ετών, που υποδυόταν τον Black Panther στην ομώνυμη ταινία της Marvel “Black Panther”. 

Πέθανε ο Chadwick Boseman

Ο Chadwick Boseman το τελευταίο διάστημα της ζωής του και συγκεκριμένα από το 2016 έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να νικήσει και έτσι το βράδυ της Παρασκευής 28/8 άφησε την τελευταία του πνοή. Ο διάσημος ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του με τη συντροφιά της συζύγου του και των

παιδιών του.

Πολλοί θαυμαστές και συνάδελφοι εξέφρασαν τη θλίψη τους και ένας εκ των υπολοίπων ήταν και ο Joe Biden, υποψήφιος των Δημοκρατικών στις επικείμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Ο ίδιος είπε συγκεκριμένα:

Η πραγματική δύναμη του Chadwick Boseman ήταν μεγαλύτερη απ’ ό,τι είδαμε στην οθόνη. Από τον “Black Panther” έως τον “Jackie Robinson” ενέπνευσε γενιές και τους έδειξε ότι μπορούν να είναι οτιδήποτε θέλουν – ακόμα και σούπερ ήρωες. Η Jill και εγώ προσευχόμαστε για τους αγαπημένους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή

Ο Chadwick Boseman ήταν…

Πέθανε ο Chadwick Boseman ο οποίος γεννήθηκε στη Νότια Καρολίνα. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον και ακολούθησε αμέσως τον δρόμο της υποκριτικής σπουδάζοντας στη Βρετανική Δραματική Ακαδημία του Λονδίνου. Επέστρεψε για να ζήσει στο Μπρούκλιν και να αρχίσει να κάνει τις πρώτες του δουλειές, με τον πρώτο τηλεοπτικό του ρόλο να έρχεται το 2003 για ένα επεισόδιο του Third Watch.

Ακολούθησαν πολλές ταινίες, καθώς πέρα από το «Black Panther», ο Boseman είχε πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ταινίες της Marvel, όπως το «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας», «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη» και «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες εδώ το trailer της ταινίας:

To trailer του Black Panther θα σε κάνει να θέλεις να έρθει ο Χειμώνας! | Video

Το άρθρο Πέθανε ο Chadwick Boseman ή αλλιώς Black Panther εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέθανε, Chadwick Boseman, Black Panther,pethane, Chadwick Boseman, Black Panther