Η Anna Ewers κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου της χρονιάς 2015 (photos)

15:04 29/12/2015 - Πηγή: iPop

H Γερμανίδα καλλονή Anna Ewers, κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου της χρονιάς για το 2015, αφήνοντας πίσω ονόματα όπως αυτά των Gigi Hadid και Kendall Jenner.

Το 2015 ήταν χωρίς αμφιβολία, η χρονιά των social media supermodels. Πασαρέλες, fashion afterparties και εβδομάδες μόδας, κατακλύστηκαν από τις δραστηριότητες των Kendall Jenner και Gigi Hadid. Σε ποιες πασαρέλες περπάτησαν, με ποιους ήταν παρέα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των followers στα social media, διάσημων μοντέλων.

Και ενώ είμαστε μεγάλοι θαυμαστές της Gigi και Kendall, είναι αναζωογονητικό να βλέπουμε ότι το Models.com, επέλεξε ένα λιγότερο γνωστό μοντέλο για να πάρει τον πολυπόθητο τίτλο «Μοντέλο της Χρονιάς» για το 2015. Η φετινή νικήτρια, η Γερμανίδα Anna Ewers, κατάφερε να γίνει μέσα στο 2015 μούσα του Alexander Wang και να συνεργαστεί με δυνατά ονόματα της βιομηχανίας της μόδας, συμμετέχοντας σε καμπάνιες όπως αυτές των Chanel και της H&M, λαμβάνοντας από το fashion κοινό διθυραμβικά σχόλια.

Στα ίδια βραβεία η Gigi Hadid και η Kendall Jenner, απέσπασαν από κοινού το «People’s Choice», έναν εξίσου σημαντικό τίτλο, καθώς κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί την εντυπωσιακή ανοδική πορεία των δύο μοντέλων κατά τη διάρκεια του 2015.

Δείτε παρακάτω, τις κορυφαίες 13 υποψηφιότητες για τον τίτλο «Μοντέλο της Χρονιάς 2015» και διαλέξτε κι εσείς το δικό σας αγαπημένο μοντέλο για το 2015, αφήνοντας το σχόλιο σας παρακάτω.

Anna Ewers

ANDREA PEJIC

BINX WALTON

GIGI HADID

GRACE HARTZEL

JOAN SMALLS

JOURDAN DUNN

JULIA NOBIS

KARLIE KLOSS

KENDALL JENNER

LEXI BOLING

MAARTJE VERHOEF

NATASHA POLY

photos:harpersbazaar.com

The post Η Anna Ewers κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου της χρονιάς 2015 (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα