Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Πρωτοχρονιά

13:17 29/12/2015 - Πηγή: iPop

Η Τροχαία, ανακοίνωσε την εφαρμογή έκτακτων μέτρων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενόψει της επικείμενης εξόδου εκδρομέων, για τη φετινή Πρωτοχρονιά.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από τις 31 Δεκεμβρίου, μέχρι και ανήμερα των Φώτων, στις 6 Ιανουαρίου, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και την απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων.

Αναλυτικά τα μέτρα κυκλοφορίας:

Για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς,

την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στο ρεύμα εξόδου απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων από τις 16:00 έως τις 21:00:

Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου.Στη Ν.Ε.Ο. ΑθηνώνΘεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (χ.θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410).Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. ΑθηνώνΘεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300).Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από το 11ο χλμ (χ.θ. 11+340) έως την γέφυρα του Στρυμόνα (χ.θ. 97+650).

Για την Κυριακή 3 Ιανουαρίου σ το ρεύμα εισόδου από 15:00 έως 21:00, καθώς και την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016, απαγορεύεται η κυκλοφορία στο ρεύμα εισόδου από 15:00 έως 22:00:

Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.Στη Ν.Ε.Ο. ΘεσσαλονίκηςΑθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. ΑθηνώνΘεσσαλονίκης.Στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι την διασταύρωση Ρεντίνας.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός από τα έκτακτα μέτρα κυκλοφορίας της Τροχαίας , το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων παραμένει κανονικά σε ισχύ. Δείτε εδώ αναλυτικά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

The post Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Πρωτοχρονιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα