Η Kate Middleton έπαιξε πιάνο σε εκδήλωση και εντυπωσίασε τους πάντες με τις ικανότητές της

13:02 25/12/2021 - Πηγή: iPop

Είναι γνωστό ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι μια δεινή αθλήτρια που της αρέσει να περνά άφθονο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Όμως το πάθος της για τη μουσική δεν είναι κάτι που έχει έρθει στο προσκήνιο μέχρι τώρα. Η Kate Middleton εξέπληξε τους θεατές της τηλεοπτικής συναυλίας με κάλαντα “Μαζί τα Χριστούγεννα” παίζοντας πιάνο και συνοδεύοντας τον τραγουδιστή Tom Walker.

Όλες οι φορές που η Kate Middleton

φόρεσε ξανά το ίδιο φόρεμα παραμένοντας πάντα εκθαμβωτική

Η Kate Middleton παίζει πιάνο και εντυπωσιάζει τους πάντες

Μια βασιλική πηγή είπε ότι έχοντας μάθει το όργανο ως παιδί, η Kate έπαιζε πολύ κατά τη διάρκεια των lockdown και αυτό «της έφερε μεγάλη άνεση». H Δούκισσα φαίνεται πως προσέγγισε τον τραγουδιστή Tom Walker με στόχο την κοινή ερμηνεία του τραγουδιού του “For They Who Can’t Be Here” αφού τον συνάντησε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση τον Οκτώβριο.

«Η ιδέα για την παράσταση ήταν της Δούκισσας». Εντυπωσιάστηκε από τον Tom Walker όταν τον συνάντησε και τον άκουσε να παίζει το “Leave a Light On” στην εκδήλωση “Forward Trust” τον Οκτώβριο. είπε η πηγή. «Τον προσέγγισαν για να παίξει στη λειτουργία και το χριστουγεννιάτικο τραγούδι του, “For They Who Can’t Be Here”, που έχει τόση σημασία για τόσους πολλούς φέτος…Η μουσική ήταν πολύ σημαντική για τους η δούκισσα κατά τη διάρκεια του lockdown και το πιάνο της έφερναν μεγάλη άνεση. Αναγνωρίζει επίσης τον ισχυρό τρόπο με τον οποίο η μουσική φέρνει κοντά τους ανθρώπους —ειδικά σε δύσκολες στιγμές. Για αυτούς τους λόγους, ήθελε να είναι μέρος της ερμηνείας του Tom Walker με αυτόν τον τρόπο».

Το ντουέτο ηχογραφήθηκε στο Chapter House στο Αβαείο του Γουέστμινστερ την ημέρα πριν από τη λειτουργία. Ο μουσικός Tom Walker, ο οποίος κέρδισε το βραβείο British Breakthrough Act στο Brits το 2019, περιέγραψε τη συναυλία με τη δούκισσα ως «μια εμπειρία που γίνεται μια φορά στη ζωή».

Το “Together in Christmas” ηχογραφήθηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 8 Δεκεμβρίου και μεταδόθηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν μια πρωτοβουλία της Kate καθώς ήθελε με έναν τρόπο να ευχαριστήσει τους ανθρώπους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο που στήριξαν τις κοινότητές τους μέσω της πανδημίας COVID-19.

Νέα εποχή για το παλάτι; Η Kate Middleton πήρε τη θέση της Βασίλισσας σε επίσημη εκδήλωση κι όλοι αναρωτιόμαστε τι μπορεί να σημαίνει αυτό!

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kate Middleton έπαιξε πιάνο σε εκδήλωση και εντυπωσίασε τους πάντες με τις ικανότητές της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kate Middleton,