Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα βρίσκεται για πάντα στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ – Με φωτογραφία του στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της

17:16 24/12/2021 - Πηγή: iPop

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα τιμήσει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, στο μήνυμά της το Σάββατο, 25/12, την ημέρα των Χριστουγέννων. Η φετινή ομιλία θα γίνει μετά από μια δύσκολη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας, η βασίλισσα έχασε το άλλο της μισό, τον σύντροφό της που ήταν δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια.

Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε, λίγα 24ωρα πριν την μετάδοση της ομιλίας της, η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίζεται με κατακόκκινο ρούχο, ενώ έχει δίπλα της κορνίζα με φωτογραφία όπου στέκεται δίπλα στον πρίγκιπα Φίλιππο, τον σύζυγό της που έφυγε από τη ζωή στα 99 του χρόνια. Είναι ένα στιγμιότυπο

από τους εορτασμούς της επετείου τους στο Broadlands Country House.

Η ομιλία της βασίλισσας Ελισάβετ και η φωτογραφία του πρίγκιπα Φιλίππου στο πλευρό της

Η βασίλισσα στη φωτογραφία φαίνεται πως φορά την καρφίτσα από ζαφείρι και χρυσάνθεμο που είχε φορέσει και σε μια φωτογράφιση στον μήνα του μέλιτος το 1947. Την ίδια καρφίτσα την είχε φορέσει, επίσης, για να γιορτάσει την επέτειό του γάμου τους το 2007.

Η βασίλισσα έχει συνήθως μια ποικιλία προσωπικών οικογενειακών φωτογραφιών που εμφανίζονται στο γραφείο της κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ομιλίας της, αλλά φέτος αυτή η φωτογραφία είναι η μοναδική που βρίσκεται στο πλευρό της.

Λιώσαμε! Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Lilibet Diana κυκλοφόρησε και είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα!

Chris Jackson/Getty Images

Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε, λίγα 24ωρα πριν την μετάδοση της ομιλίας της, η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίζεται με κατακόκκινο ρούχο, ενώ έχει δίπλα της κορνίζα με φωτογραφία όπου στέκεται δίπλα στον πρίγκιπα Φίλιππο, τον σύζυγό της που «έφυγε» από τη ζωή στα 99 του χρόνια. Είναι ένα στιγμιότυπο από τους εορτασμούς της επετείου τους στο Broadlands Country House.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα βρίσκεται για πάντα στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ – Με φωτογραφία του στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φίλιππος, Ελισάβετ –,filippos, elisavet –