Η γυμναστική έχει περισσότερη πλάκα όταν την κάνεις μαζί με τη μητέρα σου!

11:50 14/5/2017 - Πηγή: iPop

Mε αφορμή την σημερινή ημέρα, τη Γιορτή της Μητέρας, σου προτείνουμε να γυμναστείς με την μητέρα σου καθώς όχι μόνο θα έρθετε πιο κοντά αλλά θα χάσετε βάρος μαζί.

Οι μέρες μητέρας και κόρης μπορεί να έχουν περάσει πολύ καιρό τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς ακόμα να περάσεις ξεχωριστό χρόνο με τη μαμά σου! Όπως γνωρίζεις καλά, είναι σημαντικό να παραμείνεις δραστήρια σε κάθε ηλικία – και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να συνεχίσεις να κινείσαι και να ενθαρρύνεις τη μαμά σου να κάνει το ίδιο από τις προπονήσεις μητέρας-κόρης.

Διάβασε παρακάτω μοναδικές ασκήσεις που μπορείς να δοκιμάσεις με την μητέρα σουΖέσταμα

Για να κάνεις το ζέσταμα διασκεδαστικό, βάλε μουσική και χορέψτε για 10 λεπτά. Μπορείς να φτιάξεις την δική σου playlist με την μητέρα σου έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά.

Βελτίωσε την στάση σου

Bunjee πίεση ώμου (μητέρα)
Ανέβα σε μια ζώνη άσκησης με το δεξί σου πόδι κρατώντας το άλλο άκρο στο δεξί σου χέρι. Επέκτεινε το βραχίονα σου διαγώνια μέχρι πάνω και στη συνέχεια χαμήλωσε προς τα κάτω. Επανέλαβε 10 φορές ανά πλευρά.

Reverse fly για τους ορθοστατικούς μύες (κόρη)
Πιάσε ένα σύνολο 1,5 κιλών και κράτησε τα στο κάθε χέρι. Βάλε το αριστερό σου πόδι μπροστά από το σώμα σου και στρέψε τους γοφούς σου. Στη συνέχεια, σήκωσε τα χέρια σου προς τα πλάγια. Κάνε παύση εδώ, στη συνέχεια, χαμήλωσε στην αρχική θέση. Επανέλαβε 20 φορές.

Χτίσε γλουτούς και πόδια

Βασικό squat (μητέρα)
Στάσου δίπλα σε μια καρέκλα, με τα χέρια σταυρωμένα. Κάνε squat πάνω από το κάθισμα. Σταμάτα σε αυτή τη θέση και στη συνέχεια στάσου πίσω. Επανέλαβε 10 φορές.

Προχωρημένη στάση squat (κόρη)
Κάνε αυτή την κίνηση λίγο πιο δύσκολη, αν σηκώσεις το ένα πόδι στον αέρα κατά τη διάρκεια του squat. Καθώς επιστρέφεις, πίεσε στη φτέρνα του ποδιού στήριξης. Επανέλαβε 10 φορές με κάθε πόδι.

Κάνε μερικές αερόβιες ασκήσεις

Κάνε 5 λεπτά συνεχόμενη αερόβια άσκηση. Μπορείς να κάνεις kickbox, τρέξιμο ή σκοινάκι μαζί, δεν έχει σημασία τι αρκεί να ναι 5 λεπτά συνεχόμενα.

Ενίσχυσε την ισορροπία σου

Βρες την ισορροπία σου με το ένα πόδι και κράτα την για ένα λεπτό.

Aπόκτησε ευελιξία

Για την μητέρα:

Στάσου όρθια με τα χέρια σου εκτεταμένα πάνω από το κεφάλι. Κατόπιν επέκτεινε το σώμα σου προς τα δεξιά μέχρι να νιώσεις μια ωραία έκταση. Κάνε παύση εδώ για λίγο, στη συνέχεια γύρνα στα αριστερά. Επανέλαβε 10 φορές ανά πλευρά.

Για την κόρη:

Κάτσε με το ένα πόδι γονατισμένο και το άλλο σκυμμένο μπροστά. Βεβαιώσου ότι έχεις κρατήσει τους γλουτούς σου πλατιά και κοιτάζεις μπροστά. Κρατήσου για 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια επαναλάβε με το αντίθετο πόδι.

The post Η γυμναστική έχει περισσότερη πλάκα όταν την κάνεις μαζί με τη μητέρα σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα